Tropic vikend akcija od 14.04. do 16.04.

Ističe: 16.04.

Sniženje do: 20%

Dolazi nam vikend akcija u Tropicu! Iskoristite priliku i nabavite svježe namirnice i delikatese po akcijskim cijenama od 14.04. do 16.04. Tropic vam donosi bogatu ponudu kvalitetnih namirnica koje će oplemeniti vaš jelovnik.

Tropic vikend akcija od 14.04. do 16.04.

Tropic vikend akcija nudi odlične mogućnosti za nabavku kvalitetnih namirnica po akcijskim cijenama. Svježe meso, voće, povrće i delikatese čekaju na vas u Tropicu. Iskoristite priliku i pripremite ukusne obroke za sebe i svoju porodicu uz namirnice koje možete nabaviti po akcijskim cijenama.

Iskoristite ovu priliku i nabavite kvalitetne namirnice po akcijskim cijenama. Posjetite Tropic od 14.04. do 16.04. i pripremite ukusne i zdrave obroke za sebe i svoju porodicu.

Zaključak

Svježe meso, voće i povrće po akcijskim cijenama

U Tropicu možete pronaći raznovrsnu ponudu svježeg mesa, voća i povrća po akcijskim cijenama. Svinjska plećka je dostupna po cijeni od samo 8,99KM po kilogramu, a ukoliko tražite svježe paradajz, možete ga nabaviti po cijeni od 2,99KM po kilogramu. Ove namirnice su savršene za pripremu raznovrsnih jela, poput sočnog gulaša ili osvježavajućeg ljetnog soka od paradajza.

Mesene delikatese na super sniženju

Ljubitelji mesnih delikatesa sigurno će biti oduševljeni ovom ponudom. U Tropicu možete pronaći pečenicu livanjsku po cijeni od samo 24,99KM po kilogramu. Ova mesna delikatesa savršena je za razne sendviče ili kao dodatak uz omiljeno jelo.

Mliječne delikatese po akcijskim cijenama

Za ljubitelje mliječnih delikatesa, Tropic nudi bijeli sir po cijeni od samo 7,99KM po kilogramu. Ovaj svježi sir idealan je za pripremu zdravih i ukusnih obroka. Možete ga koristiti za pripremu raznih namaza ili uz sendviče.

Osim ovih proizvoda, u Tropicu možete pronaći i razne druge namirnice po akcijskim cijenama. Od svježih jaja do raznovrsnog voća, sve što vam je potrebno za savršen obrok možete pronaći u Tropicu.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.