Tropic vikend akcija od 12.05. do 14.05.

Ističe: 14.05.

Sniženje do: 20%

Tropic vikend akcija od 12.05. do 14.05. u Tropic marketu pruža izvrsne mogućnosti za uštedu i nabavku kvalitetnih proizvoda. Svježe povrće poput krastavaca po cijeni od 1,29KM po kilogramu nudi osvježavajuće i zdrave opcije za vaše obroke. Za ljubitelje mesa, teleća rebra i prsa sa potrbišinom po cijeni od 12,99KM po kilogramu i dimljeni vrat marke Pik po cijeni od 18,99KM po kilogramu predstavljaju ukusne i privlačne izbore.

Tropic vikend akcija od 12.05. do 14.05.

Povrće

Krastavac kg – 1,29KM

Vikend akcija u Tropic marketu od 12.05. do 14.05. donosi vam sjajnu ponudu svježeg povrća. Jedan od proizvoda koji se ističe je krastavac, po cijeni od samo 1,29KM po kilogramu. Krastavci su idealan izbor za osvježavajuće salate, ukusne sendviče ili kao zdravi snack između obroka. Njihova hrskava tekstura i osvježavajući okus čine ih omiljenim dodatkom mnogih jela. Iskoristite ovu povoljnu ponudu i uživajte u svježem krastavcu za samo 1,29KM po kilogramu.

Meso i mesne prerađevine

Teleća rebra i prsa sa potrbišinom kg – 12,99KM

Ako ste ljubitelj mesa, ne propustite vikend akciju u Tropic marketu. Od 12.05. do 14.05., teleća rebra i prsa sa potrbišinom dostupni su po cijeni od samo 12,99KM po kilogramu. Ova sočna i ukusna mesna prerađevina idealna je za pripremu raznih jela. Bez obzira da li planirate pečenje u rerni, roštiljanje ili kuvanje na tavi, teleća rebra i prsa sa potrbišinom će vas oduševiti svojim bogatim okusom. Iskoristite ovu vikend akciju i dodajte nešto posebno svom jelovniku.

Dimljeni vrat kg, Pik – 18,99KM

Za ljubitelje dimljenog mesa, Tropic market priprema odličnu ponudu dimljenog vrata marke Pik. U periodu od 12.05. do 14.05., možete nabaviti dimljeni vrat po cijeni od 18,99KM po kilogramu. Dimljeni vrat je ukusna i mirisna delicija koja će zadovoljiti vaše ukusne pupoljke. Bilo da ga koristite kao dodatak jelima ili kao glavni sastojak za pripremu specijaliteta, dimljeni vrat će vam pružiti neodoljivu kombinaciju slatkog i slanog okusa. Ne propustite ovu sjajnu ponudu i uživajte u dimljenom vratu visokog kvaliteta.

Kućne potrebštine

Toalet papir comfort 24/1, Harmoniy – 5,99KM

Tropic market ima posebnu ponudu za kućne potrebštine ovog vikenda. U periodu od 12.05. do 14.05., možete kupiti toalet papir Comfort 24/1 marke Harmoniy po povoljnoj cijeni od samo 5,99KM. Toalet papir je neizostavan dio svakodnevnog života i važan proizvod u domaćinstvu. Comfort toalet papir pruža mekoću i udobnost prilikom korištenja, a paket od 24 role osigurava dugotrajnost i praktičnost. Iskoristite ovu vikend akciju i opskrbite svoje domaćinstvo kvalitetnim toalet papirom po povoljnoj cijeni.

Iskoristite ove povoljne ponude i uživajte u kvalitetnim proizvodima. Posjetite Tropic market od 12.05. do 14.05. i ostvarite uštede na vašim omiljenim proizvodima. Ne propustite priliku da obnovite svoju kuhinju, napunite frižider svježim povrćem i opskrbite se kućnim potrebštinama po povoljnim cijenama. Tropic vikend akcija je tu da vam olakša kupovinu i pruži vam najbolje proizvode po najboljim cijenama.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.