Tropic vikend akcija od 05.05. do 07.05.

Ističe: 07.05.

Sniženje do: 20%

S Tropic vikend akcija od 05.05. do 07.05., možete uštedjeti novac dok kupujete kvalitetne namirnice. Bez obzira želite li napraviti ukusan ručak za vašu obitelj ili iznenaditi svoje najmilije sa slatkišima, Tropic je pravo mjesto za vas ovog vikenda. Ne propustite ovu priliku da uštedite novac na mesu, voću, povrću i slatkišima.

Tropic Vikend Akcija: Uštedite Novac na Meso, Voće, Povrće i Slatkiše

Tropic, jedan od najpopularnijih marketa u Bosni i Hercegovini, uvijek nudi fantastične akcije na širok asortiman proizvoda, a ovog vikenda nije iznimka. Od 05.05. do 07.05., Tropic vam nudi nevjerojatne popuste na meso, voće, povrće i slatkiše. U ovom članku, saznajte sve o proizvodima koji su na popustu i koliko možete uštedjeti.

Svinjska Plećka: Savršen Izbor za Ručak

Prvo na našem popisu je svinjska plećka koju možete kupiti za samo 8,99KM po kilogramu. Ova sočna i ukusna svinjska plećka je savršena za ručak ili večeru, a još bolje, možete uštedjeti novac kupujući ju u Tropicu ovog vikenda. To je popust od 10% u odnosu na uobičajenu cijenu, što znači da možete kupiti veću količinu mesa za manje novca.

Sočan Ananas: Uživajte u Svježem Voću

Tropic također nudi popust na sočni ananas. Po cijeni od samo 2,59KM po kilogramu, možete uživati u svježem i slatkom voću tijekom vikenda. Ananas je ne samo ukusan, nego je i bogat vitaminima i mineralima koji su važni za vaše zdravlje. Ovaj popust od 15% čini ga još primamljivijim, stoga ne propustite priliku da kupite svježi ananas po povoljnoj cijeni.

Svježe Povrće za Vaše Omiljene Jela

Ako tražite svježe i ukusno povrće za svoje omiljene jela, Tropic je pravo mjesto za vas ovog vikenda. Kupujte povrće na popustu i uštedite novac. Tropic nudi nevjerojatne popuste na sve vrste povrća tijekom ovog vikenda. Bez obzira volite li rajčice, krastavce, mrkvu ili bilo koje drugo povrće, možete ga kupiti po povoljnim cijenama u Tropicu. Uštedite novac i uživajte u svježem i zdravom povrću.

Merci Bonbonjera: Iznenadite Vaše Najmilije

Kao završni dodir na vašem popisu namirnica za ovaj vikend, nemojte zaboraviti na slatkiše. Tropic nudi 20% popusta na bonbonjeru Merci 400g. To je sjajan način da iznenadite svoje najmilije s ukusnim slatkišima bez da izdate previše novca. Ova bonbonjera ima različite vrste čokolade, uključujući mliječnu, tamnu i bijelu čokoladu, što je savršeno za sve ljubitelje čokolade. To je također idealan poklon za rođendane, godišnjice ili druge prigode.

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.