Tropic katalog od 26.04. do 16.05.

Ističe: 16.05.

Sniženje do: 47%

Tropic katalog od 26.04. do 16.05. nudi brojne proizvode po sniženim cijenama. U ovom članku smo predstavili neke od najzanimljivijih proizvoda iz ovog kataloga. Bilo da tražite zdrave namirnice, kućnu hemiju ili meso i mliječne proizvode, Tropic katalog ima nešto za svakoga. Iskoristite ove akcije i uštedite novac prilikom kupovine.

Pregled Tropic kataloga od 26.04. do 16.05.

Tropic katalog koji važi od 26.04. do 16.05. donosi brojne akcije i popuste na različite proizvode. U ovom članku ćemo se fokusirati na neke od najzanimljivijih proizvoda koje možete pronaći u ovom katalogu.

Prehrambeni proizvodi

Riža dugo zrno 1kg, Facile – 4,39KM

Riža dugo zrno 1kg, Facile je izvrsna opcija za sve koji traže visokokvalitetnu rižu. U ovom Tropic katalogu možete je pronaći po cijeni od samo 4,39KM. Ova riža se lako kuha i idealna je za pripremu raznih jela.

Supa Podravka – 1,69KM

Supa Podravka je izvrsna opcija za sve koji žele brzo i lako pripremiti ukusan obrok. U ovom katalogu možete je pronaći po cijeni od samo 1,69KM. Ova juha će vas zagrijati u hladnim danima, a istovremeno će zadovoljiti vašu glad.

Puding Dolcela 3+1 GRATIS , Podravka – sniženo 20% – 1,80KM

Ako tražite slatki desert, Puding Dolcela 3+1 GRATIS, Podravka je izvrsna opcija. U ovom Tropic katalogu možete ga pronaći po cijeni od samo 1,80KM, što je sniženje od 20%. Ovaj desert je brz i jednostavan za pripremu, a istovremeno je ukusan i zadovoljit će vašu slatku želju.

Nescafe instant kafa 190g – 11,45KM

Nescafe instant kafa 190g je izvrsna opcija za sve koji žele brzo i jednostavno pripremiti šalicu kave. U ovom Tropic katalogu možete je pronaći po cijeni od samo 11,45KM. Ova kava ima bogat i pun okus koji će vas razbuditi i dati vam potrebnu energiju.

Mliječni program

Gusti jogurt 2,8% m.m. 1kg, Vitalia – 2,25KM

Gusti jogurt 2,8% m.m. 1kg, Vitalia je izvrsna opcija za sve koji žele zdrav i ukusan doručak ili međuobrok. U ovom Tropic katalogu možete ga pronaći po cijeni od samo 2,25KM. Ovaj jogurt je bogat proteinima i kalcijem, a istovremeno ima nizak udio masti.

Sir Tilzit, Trapist kg, Paladin – sniženo 23% – 12,99KM

Sir Tilzit, Trapist kg, Paladin je izvrsna opcija za sve ljubitelje sira. U ovom Tropic katalogu možete ga pronaći po cijeni od samo 12,99KM, što je sniženje od 23%. Ovaj sir ima bogat i pun okus, a odličan je za pripremu raznih jela ili jednostavno za posluživanje uz kruh.

Sir zrnasti 200g, President – 2,99KM

Sir zrnasti 200g, President je izvrsna opcija za sve koji traže ukusan i zdrav doručak ili međuobrok. U ovom Tropic katalogu možete ga pronaći po cijeni od samo 2,99KM. Ovaj sir je bogat proteinima i kalcijem, a istovremeno ima nizak udio masti.

Meso i prerađevine od mesa

Pile svježe u kesi 1kg, Perutnina Ptuj – 5,99KM

Pile svježe u kesi 1kg, Perutnina Ptuj je izvrsna opcija za sve koji žele ukusan i zdrav obrok. U ovom Tropic katalogu možete ga pronaći po cijeni od samo 5,99KM. Ovo pile je svježe i kvalitetno, a idealno je za pripremu raznih jela.

Šunka pureća dimljena kg – 25,99KM

Šunka pureća dimljena kg je izvrsna opcija za sve koji traže ukusnu i kvalitetnu šunku. U ovom Tropic katalogu možete je pronaći po cijeni od samo 25,99KM. Ova šunka ima bogat i pun okus, a idealna je za pripremu sendviča ili kao dio raznih jela.

Zdrave namirnice

Brašno bez glutena mix 1kg – 7,99KM

Brašno bez glutena mix 1kg je izvrsna opcija za sve koji su alergični na gluten ili žele smanjiti unos glutena u svoju prehranu. U ovom Tropic katalogu možete ga pronaći po cijeni od samo 7,99KM. Ovo brašno je idealno za pripremu raznih pečenih proizvoda, a istovremeno je zdravo i ukusno.

Hljebne mrvice bez glutena 500g – 5,49KM

Hljebne mrvice bez glutena 500g su izvrsna opcija za sve koji žele zdravu alternativu klasičnim krušnim mrvicama. U ovom Tropic katalogu možete ih pronaći po cijeni od samo 5,49KM. Ove mrvice su idealne za paniranje i dodavanje hrskavosti raznim jelima.

Čips bezglutenski – sniženo 33% – 0,99KM

Čips bezglutenski je izvrsna opcija za sve koji žele zdravu alternativu klasičnom čipsu. U ovom Tropic katalogu možete ga prronaći po cijeni od samo 0,99KM, što je sniženje od 33%. Ovaj čips je ukusan i hrskav, a istovremeno ne sadrži gluten i zdraviji je od klasičnog čipsa.

Kućna hemija

Deterdžent za veš Ariel – 12,49KM

Deterdžent za veš Ariel je izvrsna opcija za sve koji žele čisti i svježi veš. U ovom Tropic katalogu možete ga pronaći po cijeni od samo 12,49KM. Ovaj deterdžent uklanja mrlje i neugodne mirise te ostavlja vaš veš čistim i mirisnim.

Mirisne perle za pranje veša, Lenor – 6,99KM

Mirisne perle za pranje veša, Lenor su izvrsna opcija za sve koji žele svježe i mirisne rublje. U ovom Tropic katalogu možete ih pronaći po cijeni od samo 6,99KM. Ove perle će vašem rublju dati dugotrajni i ugodan miris.

Teflon sunđer – 24% sniženo 0,99KM

Teflon sunđer je izvrsna opcija za sve koji žele čistiti posuđe bez ogrebotina. U ovom Tropic katalogu možete ga pronaći po cijeni od samo 0,99KM, što je sniženje od 24%. Ovaj sunđer ne oštećuje teflonske površine te je idealan za čišćenje teflonskih tava i posuda.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.