Sinmax rasprodaja od 14.04. do 16.04.

Ističe: 16.04.

Sniženje do: 60%

Sinmaxova rasprodaja pločastog i tapaciranog namještaja od 14.04. do 16.04. je jedinstvena prilika za sve one koji žele da uštede na namještaju.  Zato ne propustite priliku da svoj dom učinite ljepšim i funkcionalnijim uz Sinmaxovu rasprodaju namještaja.

Sinmax rasprodaja od 14.04. do 16.04: Uštedite na namještaju

Pločasti namještaj – super uštede

Sinmax, jedan od vodećih trgovaca namještajem u Bosni i Hercegovini, organizuje veliku rasprodaju pločastog namještaja od 14.04. do 16.04. Ova prilika je idealna za sve one koji žele da osvježe svoj dom novim komadima namještaja, uz velike uštede. Jedan od najatraktivnijih proizvoda koji su na rasprodaji je predsoblje Max, koje možete kupiti po cijeni od samo 179KM.

Ugaone garniture – ušteda do 1280KM

Ugaone garniture su idealan izbor za one koji žele da svoj dom učine udobnijim i funkcionalnijim. Sinmax nudi veliku uštedu na ugaonim garniturama G i Coast, koje možete kupiti sa popustom do čak 1280KM. Ugaona garnitura G, koja je jedan od najprodavanijih komada namještaja u Sinmaxu, sada košta samo 2499KM. Ugaona garnitura Coast, koja je poznata po svom modernom dizajnu i visokoj kvaliteti, sada košta samo 2699KM.

Fotelje po fantastičnim cijenama

Fotelje su savršeni komad namještaja za one koji žele da svoj dom učine ugodnijim i opuštenijim. Sinmax nudi fantastične cijene na foteljama Donatelo i Mia. Fotelja Donatelo, koja je poznata po svom jedinstvenom dizajnu i visokoj udobnosti, sada košta samo 299KM. Fotelja Mia, koja je izrađena od najkvalitetnijih materijala, sada košta samo 289KM.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.