Penny vikend akcija od 27.04. do 01.05.

Ističe: 01.05.

Sniženje do: 23%

Ova vikend akcija u Penny-ju nudi vam priliku da uštedite dok kupujete kvalitetne proizvode. Uz veliki izbor proizvoda iz mliječnog programa, mesa i mesnih prerađevina, svježeg povrća i pića, sigurni smo da ćete pronaći sve što vam treba. Ne propustite ovu priliku i posjetite Penny od 27.04. do 01.05. da biste uštedjeli na kupovini, a istovremeno osigurali kvalitetne proizvode za svoju obitelj i sebe.

Penny Vikend Akcija: Uštedite Kupujući Mliječni Program, Meso i Mesne Prerađevine, Svježe Povrće i Pića!

Ovaj vikend, Penny vas poziva da iskoristite priliku i kupite raznovrsne proizvode iz mliječnog programa, mesa i mesnih prerađevina, svježeg povrća i pića po akcijskim cijenama! Od 27.04. do 01.05. imate priliku uštedjeti kupujući proizvode koje vam predstavljamo u nastavku.

Mliječni Program: Uživajte u Domaćem Blagu Jogurtu i Uštedite 14%!

Mliječni program uključuje veliki izbor proizvoda koji će zadovoljiti vaše ukuse i pružiti vam hranjive sastojke koje vaše tijelo treba. Među njima se ističe Domaće Blago jogurt u pakovanju od 1,5 kg po cijeni od samo 3,10 KM! Ovaj jogurt sadrži korisne bakterije koje pozitivno djeluju na vašu probavu i zdravlje. Uz to, uštedite 14% na jogurtu ako ga kupite ovog vikenda!

Meso i Mesne Prerađevine: Pureći File Zabatak i Rostiljska Kobasica po Super Cijeni!

Za ljubitelje mesa i mesnih prerađevina, Penny je pripremio odličnu ponudu! Uz Pureći file zabatak, kojeg možete nabaviti po cijeni od samo 14,85 KM/kg, zadovoljit ćete potrebe organizma za kvalitetnim bjelančevinama, ali i uštedjeti novac. Također, ne propustite sniženu cijenu Rostiljske kobasice od 2,45 KM, koja je na akciji sa popustom od 14%.

Svježe Povrće: Od Mladog Luka do Kristal Salate po Povoljnoj Cijeni!

Svježe povrće je važan dio zdrave prehrane i Penny vam nudi veliki izbor povrća po akcijskim cijenama. Mladi luk po cijeni od 2,15 KM/kg je odličan dodatak jelima i salatama, a svježi paradajz po cijeni od samo 3,35 KM/kg idealan je za pripremu ljetnih salata. Ne propustite ni kristal salatu koja je također na akciji po cijeni od samo 1,50 KM/kg.

Pića: Uživajte u Sokovima i Pivu po Akcijskim Cijenama!

Osnažite se ovog vikenda pićima iz Penny-ja! Sok naranče marke Juicy po cijeni od samo 2,20 KM/litre će vam pružiti svježinu i prijeko potrebne vitamine, a za one koji više vole osvježavajuća pića, tu je i pivo Sarajevsko od 0,5 litara po cijeni od samo 1,15 KM.

 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.