Penny vikend akcija od 14.04. do 16.04.

Ističe: 16.04.

Sniženje do: 16%

Penny vikend akcija od 14.04. do 16.04. je pravo vrijeme za nabavku kućnih potrebština. Svi proizvodi su visokog kvaliteta, a možete ih nabaviti po izuzetno povoljnim cijenama.

Penny vikend akcija od 14.04. do 16.04.

Najbolji popusti na kućne potrebštine

Penny nam ponovo donosi odličnu vikend akciju od 14.04. do 16.04. koja se ne smije propustiti. Ovog puta akcija obuhvata širok izbor kućnih potrebština po neverovatno sniženim cijenama. Svi proizvodi su kvalitetni, a možete ih nabaviti po fantastičnim cijenama. Pogledajmo zajedno šta nam Penny nudi ovog vikenda.

Sredstva za čišćenje po super cijenama

Ako su vam potrebna sredstva za čišćenje, sada je pravo vrijeme da ih nabavite. Na akciji se nalaze Diplo 750ml, Univerzalni odmaščivač Refill koji je snižen za 12% i sada košta samo 3,95KM. Takođe, možete nabaviti Ajax 1l – sredstvo za čišćenje podova za samo 2,60KM.

Diplo univerzalni odmaščivač je savršeno rješenje za sve vrste prljavštine. Uz pomoć ovog sredstva, Vaši kuhinjski aparati će blistati. Od sada ne morate brinuti o tome kako ćete ukloniti mrlje sa Vašeg štednjaka ili rerne. Diplo univerzalni odmaščivač će to učiniti za Vas.

Sredstva za pranje veša – sniženje

Ako trebate sredstvo za pranje veša, možete nabaviti Teta Violeta deterdžent za veš po sniženoj cijeni od samo 17,95KM. Ovo sredstvo za pranje veša garantuje uklanjanje svih mrlja i nečistoća sa Vašeg veša, ostavljajući Vašu odjeću čistom i mirisnom.

Takođe, na akciji se nalazi Lenor parfem za veš 140g po cijeni od samo 6,95KM. Ovaj parfem će Vašem vešu dati dodatnu mirisnu notu, ostavljajući ga mirisnim i mekanim.

Ubrus, rola 1/1 XXL, Higi

Ukoliko trebate ubrus za svakodnevnu upotrebu, na akciji se nalazi Higi rola 1/1 XXL. Ova rola će Vam dugo trajati i biti idealno rješenje za sve Vaše potrebe. Nabavite je po cijeni od samo 2,95KM.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.