Penny vikend akcija od 10.03. do 13.03.

Ističe: 13.03.

Sniženje do: 31%

Predstavljamo najnoviju vikend akciju lanca supermarketa Penny, koja traje od 10.03. do 13.03. Pronađite fantastične cijene odabranih proizvoda iz Penny ponude.

Ova vikend akcija Penny supermarketa nudi nevjerojatne popuste na brojne artikle, a iz ponude izdvajamo nekoliko proizvoda. Ukoliko ste ljubitelj svježeg voća i povrća, naša preporuka je limun koji je dostupan po cijeni od samo 1,75KM po kg. Za sve kafoljupce, Nescafe 200g je snižen čak 31%. Ova vikend akcija također nudi 12% popusta na tablete za mašinsko pranje suđa Finish.

Kako biste iskoristili sve pogodnosti Penny vikend akcije, posjetite najbliži Penny supermarket u vašoj okolici. Ovaj lanac supermarketa je poznat po svojim visokokvalitetnim proizvodima po povoljnim cijenama, a ovom vikend akcijom nudi još bolje ponude. Ne propustite ovu priliku da uštedite novac i kupite kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Pratite Cjenoteka.ba za najnovije ponude, akcije i sniženja u vašoj blizini.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.