Penny vikend akcija od 05.05. do 08.05.

Ističe: 08.05.

Sniženje do: 20%

Penny vikend akcija od 05.05. do 08.05. nudi mnoge proizvode po povoljnim cijenama, uključujući mliječne proizvode, voće i povrće, slatkiše i kućnu kemiju. Uz visoku kvalitetu proizvoda i odlične popuste, ova akcija je idealna prilika za uštedu novca i nabavku kvalitetnih proizvoda za Vaš dom. Bez obzira na Vaše potrebe, u Penny vikend akciji ovog vikenda sigurno ćete pronaći proizvod koji Vam odgovara. Stoga iskoristite ovu priliku i posjetite Penny trgovinu kako biste iskoristili akcijske cijene dok traju.

Penny Vikend Akcija od 05.05. do 08.05.

Dobrodošli u novi članak u kojem ćemo detaljno razmotriti Penny vikend akciju od 05.05. do 08.05. Pregledat ćemo neke od najpopularnijih proizvoda koji su sniženi ovog vikenda, uključujući mliječni program, voće i povrće, slatkiše i kućnu hemiju. Svaki proizvod koji ćemo navesti dolazi s cijenom i popustom, a mi ćemo Vam dati detaljan opis svakog proizvoda.

Mliječni program

Mileram 22% m.m. 850g, Domaće blago – sniženo 17% – 4,95KM

Započnimo s Mileramom 22% m.m. 850g, Domaće blago. Ovaj ukusni mileram snižen je ovog vikenda za 17%, što znači da je cijena sada 4,95KM. Ovaj mileram je odličan izvor kalcija i proteina, a njegov bogati okus i kremasta tekstura sigurno će Vas oduševiti.

Sladoled Quattro 900ml, Ledo – akcija -20% – 5,95KM

Sladoled Quattro 900ml, Ledo također je na akciji ovog vikenda. Snižen je za 20%, pa je cijena sada 5,95KM. Ovaj sladoled dolazi u četiri različita okusa: čokolada, vanilija, jagoda i stracciatella. Izvrsna ideja za opuštajuću ljetnu večeru.

Voće i povrće

Kupus kg – 1,50KM

Kupus je izvrstan izvor vitamina C i K, kao i dijetalnih vlakana. U Pennyu ovog vikenda možete kupiti kupus po cijeni od 1,50KM po kilogramu.

Paprika kg – 2,95KM

Paprika je još jedno zdravo povrće koje možete pronaći na popustu ovog vikenda. Ova hrskava i ukusna paprika bogata je vitaminom C, folatima i karotenoidima. U Pennyu možete pronaći papriku po cijeni od 2,95KM po kilogramu.

Banane kg – 2,50KM

Banane su ukusna i zdrava grickalica bogata vlaknima, vitaminom C i kalijem. Ovog vikenda u Pennyu možete kupiti banane po cijeni od 2,50KM po kilogramu.

Slatkiši

Mocart kugle 200g – akcija 10% – 5,25KM

Mocart kugle 200g su savršeni desert koji se sastoji od kremastog nadeva u kuglicama obloženim finim slojem čokolade. Ovog vikenda u Pennyu su na akciji s popustom od 10%, pa je cijena sada 5,25KM. Uživajte u ovom ukusnom desertu nakon ručka ili večere.

Kućna hemija

Gel za tuširanje 250ml, Falce Auuzurra – 2,95KM

Gel za tuširanje 250ml, Falce Auuzurra savršeno je rješenje za njegu tijela. Njegova formula obogaćena je ekstraktom morskih algi, a ima ugodan miris. Ovaj gel za tuširanje na popustu je ovog vikenda i možete ga kupiti po cijeni od 2,95KM.

Pasta za zube – 4,50KM

Pasta za zube ključna je za održavanje oralne higijene. Ovog vikenda u Pennyu možete pronaći pastu za zube po cijeni od 4,50KM. Sadrži fluorida za zaštitu od karijesa i jačanje zubi, te osigurava svjež dah.

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.