Penny katalog od 20.04. do 14.05.

Ističe: 14.05.

Sniženje do: 30%

Penny katalog od 20.04. do 14.05. nudi mnoge sjajne ponude i sniženja za proizvode za vrt i dom. Bez obzira tražite li novi baštenski namještaj, opremu za dječje igralište, roštilj, saksije za cvijeće ili kosilicu, Penny ima bogat izbor proizvoda po super cijenama. Uz ovaj pregled najboljih ponuda, nadamo se da smo vam pomogli pronaći savršen proizvod po vašoj mjeri i željama.

Sniženja i akcije u Pennyju: Pregled kataloga od 20.04. do 14.05.

Tražite li priliku za uštedu pri kupnji baštenskog namještaja, opreme za dječje igralište, roštilja ili kosilice? Penny katalog od 20.04. do 14.05. nudi bogat izbor proizvoda sa značajnim sniženjima i akcijskim cijenama. Pridružite nam se u pregledu najboljih ponuda i saznajte što se sve krije u ponudi.

Baštinski namještaj – sniženje do 18%

U potrazi za novom vrtnom garniturom ili možda samo stolom i stolicama za vašu terasu? U Pennyju možete pronaći baštenski namještaj s popustom do 18%. Izdvajamo neke od najboljih ponuda:

Vrtna garnitura veća od 350,00KM

Vrtna garnitura pravi je izbor za one koji traže potpuni užitak u svojem vrtu ili na terasi. Penny nudi veliki izbor vrtnih garnitura različitih veličina i dizajna, s popustom do 18%. Za vrtnu garnituru veću od 350,00KM ostvarujete značajnu uštedu, a istovremeno dobivate kvalitetan i trajan namještaj.

Sto + 4 stolice već od 249,95KM

Tražite li jednostavniji set stola i stolica za svoju terasu ili balkon? Penny nudi set stola i četiri stolice po cijeni od samo 249,95KM. Uz popust od 18%, ova ponuda predstavlja odličnu priliku za uštedu.

Sve za dječije igralište za vrt – sniženje do 30%

Za djecu koja obožavaju boravak na otvorenom, u Pennyju možete pronaći sve za igru u vrtu. Od ljuljačke gnijezda do trampolina, na raspolaganju vam je bogata ponuda proizvoda za dječje igralište. Uz popust do 30%, izdvajamo nekoliko najboljih ponuda:

Ljuljačka gnjezdo – već od 69KM

Ljuljačka gnjezdo idealna je opcija za mlađu djecu. S ovim proizvodom, vaši će mališani uživati u ljuljanju na siguran i zabavan način. U Pennyju možete pronaći ljuljačku gnjezdo po cijeni već od 69KM.

Trampolina već od 159KM

Tražite li zabavu za malo stariju djecu, trampolina je idealan izbor. Penny nudi trampoline različitih veličina, a cijene počinju od samo 159KM. Uz popust do 30%, možete osigurati svojoj djeci zabavu i rekreaciju po povoljnoj cijeni.

Tobogan već od 69KM

Tobogan je klasičan izbor za djecu koja vole penjati se i spuštati niz brdo. U Pennyju možete pronaći tobogan po cijeni već od 69KM. Uz popust do 30%, ovo je sjajna prilika za uštedu i osiguranje sati zabave na otvorenom.

Roštilj i sač po super cijenama

Ljeto je vrijeme roštiljanja i uživanja u ukusnim jelima na otvorenom. Ako ste u potrazi za novim roštiljem ili sačem, Penny nudi nekoliko vrhunskih opcija po super cijenama. Izdvajamo neke od najboljih ponuda:

Plinski roštilj već od 494,95KM

Plinski roštilj pravi je izbor za one koji žele brzo i jednostavno pripremiti ukusna jela na otvorenom. U Pennyju možete pronaći plinski roštilj po cijeni već od 494,95KM. Uz popust, ova ponuda predstavlja sjajnu priliku za uštedu.

Plinski roštilj 739,95KM

Za one koji traže nešto više, Penny nudi i plinski roštilj po cijeni od 739,95KM. Ovaj roštilj ima veći kapacitet i dodatne funkcije za pripremu jela, pa je idealan za veće obiteljske ili prijateljske okupljanja.

Roštolj Emajl – 162KM

Za ljubitelje klasičnog roštilja, Penny nudi roštolj emajl po cijeni od samo 162KM. Ovaj roštilj izrađen je od čvrstog materijala i jednostavan za korištenje, pa je idealan za manja okupljanja.

Sač set već od 79,95KM

Ako ste u potrazi za novim sačem, Penny nudi set sača po cijeni već od samo 79,95KM. Uz ovaj set, možete pripremati ukusna jela na tradicionalan način i osigurati nezaboravne trenutke na otvorenom.

Veliki izbor saksija za cvijeće

Za ljubitelje biljaka, Penny nudi veliki izbor saksija po super akcijskim cijenama. Uz ovu ponudu, možete osvježiti svoj vrt ili terasu i istovremeno uštedjeti. Izdvajamo nekoliko najboljih opcija:

Saksija za cvijeće već od 2,99KM

U Pennyju možete pronaći saksiju za cvijeće već od samo 2,99KM. Ova ponuda predstavlja sjajnu priliku za uštedu i osvježavanje vašeg doma ili vrta uz prekrasne cvjetove. Penny nudi saksije različitih veličina i boja, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem stilu.

Keramička saksija za cvijeće već od 4,99KM

Za ljubitelje elegancije i kvalitete, Penny nudi keramičku saksiju za cvijeće po cijeni od samo 4,99KM. Ova saksija je izrađena od visokokvalitetnih materijala i dolazi u različitim bojama i uzorcima.

Saksija za cvijeće na stalku već od 9,99KM

Ako želite dodati malo visine svom cvjetnom aranžmanu, Penny nudi saksiju za cvijeće na stalku po cijeni već od samo 9,99KM. Ova ponuda predstavlja sjajnu priliku za stvaranje prekrasnih i originalnih aranžmana.

Kosilice snižene 10%

Ako ste u potrazi za novom kosilicom za svoj vrt, Penny nudi vrhunske opcije po sniženim cijenama. Izdvajamo neke od najboljih ponuda:

Električna kosilica već od 159,95KM

Električna kosilica idealan je izbor za manje vrtove. U Pennyju možete pronaći električnu kosilicu po cijeni već od samo 159,95KM. Uz popust od 10%, ova ponuda predstavlja sjajnu priliku za uštedu.

Benzinac kosilica već od 449,95KM

Za veće vrtove ili one koji traže više snage, Penny nudi i benzinac kosilicu po cijeni od 449,95KM. Ova kosilica je izdržljiva i kvalitetna, tako da možete biti sigurni da će obaviti posao bez problema.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.