Penny akcija od 06.03. do 08.03.

Ističe: 08.03.

Sniženje do: 33%

Penny marketi su se pobrinuli za vašu osmomartovsku kupovinu! Od 06.03. do 08.03.2023. traje Penny “Osmomartovska akcija”.

Osmomartovska akcija u Penny marketima nudi super proizvode koji su savršene ideje za poklon za 8. mart. Izbjegnite stres kupovine i poranite da biste osigurali svoje omiljene proizvode. Izdvajamo parfeme po cijeni od samo 4,95KM, vrhunsko vino po cijeni od 5,20KM i čokoladne delikatese (slatkiše, čokolade i bombonjere) počevši od samo 1,55KM.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za uštedu i darivanje svojih voljenih jedinstvenim poklonom. Svi ovi proizvodi i još mnogi drugi mogu se naći u Penny marketima. Posjetite Penny markte i iskoristite “Osmomartovsku akciju” kako biste uštedjeli novac i vrijeme. Nemojte zaboraviti da je ključno djelovati brzo, jer ova akcija traje samo tri dana!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.