OBI katalog od 03.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 20%

Dobrodošli u Cjenoteka.ba, vaše vrhunske destinacije za najnovija sniženja, popuste i akcije  Bosni i Hercegovini. Oduševljeni smo što ćemo predstavljati najnoviji OBI katalog, vodeći vrtni centar.

OBI katalog sniženja je sada je dostupan, a prepun je širokim rasponom proizvoda koji će vam pomoći da pretvorite svoj dom i vrt u ugodno i prekrasno utočište. Bilo da tražite nove vrtlarne alate, zapanjujuće cvijeće kao savršeni poklon za Dan žena, pronaći ćete sve što vam treba u OBI katalogu.

Od 03.03. do 12.03.2023, možete uživati u značajnim popustima na raznim proizvodima, što ga čini savršenom prilikama za ažuriranje vašeg doma i vrta po povoljnim cijenama. Sa OBI katalogom,  sveobuhvatnim odabirom proizvoda možete birati između različitih vrsta cvijeća i biljaka koje će dodati život i ljepotu u bilo koji prostor, kao i vrtne alate koji će vaše aktivnosti na otvorenom učiniti ugodnijim.

OBI katalog ima za svakoga po nešto, bilo da ste vrtlar, profesionalac ili samo solomaher. Pa zašto čekati? Pogledajte OBI katalog danas i iskoristite nevjerovatne prodajne cijene. Posjetite našu web stranicu cjenoteka.ba da biste pregledali OBI katalog i otkrili najnovije proizvode za dom i vrt.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.