Novogodišnja sniženja

Sva novogodišnja sniženja na jednom mjestu

Nemojte propustiti maksimalnu novogodišnju uštedu!

Pripremite se za novogodišnja sniženja. Pratite nas na Viberu ili se prijavite na naš newsletter kako ne bi propustili novogodišnja sniženja. 

Možete očekivati sjajna sniženja i popuste na proizvode za ljepotu, odjeću, obuću, opremu za bebe, odjeću za djecu, igračke, namještaj, mašine i alate te mnoge druge katagorije.

Nemojte propustiti maksimalnu novogodišnju uštedu! Za Vas smo na jednom mjestu pripremili sva novogodišnja sniženja u Bosni i Hercegovini. 

Pridružite se našoj Viber zajednici sniženja

Za maksimlanu uštedu, najnoviji katalozi stižu na Vašu mail adresu.

Najnoviji katalozi stižu na Vaš mail

Za maksimlanu uštedu, najnoviji katalozi stižu na Vašu mail adresu.

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.