Mujanić mesnica akcija od 03.03. do isteka zaliha

Ističe: 10.03.

Sniženje do: 20%

Ne propustite  sjajnu akcijsku ponudu u Mujanić mesnicama! Mujanić mesnica nudi vrhunski kvalitet mesa, a sada ga možete dobiti po povoljnim cijenama dok traju zalihe. **Akcijske cijene piletine dostupne u sljedećim mesnicama: Ilidža, Tarčin i Hadžići.

 

Teleći vrat sa kostima je sada samo 12,00 KM/kg, a faširano meso možete nabaviti po cijeni od samo 13KM/kg. Želite li se odvažiti na nešto drugačije, preporučujemo teleća rebra sa kostima za samo 14KM/kg ili teleću plećku sa kostima za 15KM/kg.

Ako više preferirate piletinu, Mujanić mesnia ima odlične ponude za vas. Pileći batak sa karabatkom je samo 4,50KM/kg, a pileći file možete kupiti za samo 9KM/kg. Ovo je idealna prilika da se opskrbite svježim mesom za svoje omiljene recepte po pristupačnim cijenama.

Ne propustite ovu priliku da uživate u vrhunskom mesu iz Mujanić mesnice. Ali požurite, akcija traje samo do isteka zaliha!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.