Monitor 24” HP E24 G4 FHD, 9VF99AA

Radite udobno i ostanite usredotočeni uz optimiziranu ergonomiju i Full HD rezoluciju HP E24 G4 FHD monitora s HP Eye Ease koji je dizajniran za vas. Olakšajte život uz daljinsko upravljanje.

Redovna cijena: 449 KM

Akcijska cijena: 369 KM

Za trgovine

Želite da Vaša akcija bude prikazana ovdje?

Ukoliko imate odličnu akcijsku cijenu nekog proizvoda pošaljite nam link Vašeg web shopa kako bi naše posjetioce upoznali sa Vašom akcijom.

Detalji proizvoda

Potpuna udobnost počinje s HP Eye Ease
Neka vam oči budu udobne tijekom radnog dana uz HP Eye Ease, naš prvi ugrađeni, uvijek uključeni filtar plave svjetlosti koji prikazuje vaš živopisan sadržaj bez utjecaja na vašu točnost boja, nije potreban OSD.

Personalizirajte svoj pogled
Nikada nemojte izgubiti ni trenutak produktivnosti uz 4-smjernu podesivost monitora koja vam omogućuje da pronađete ono što volite, 3-strani zaslon s mikro rubovima dijagonale 23,8” bez treperenja koji otkriva više vašeg rada i Full HD razlučivost za oštre slike bilo koji kut.

Odgovorno napravljeno
Energetska učinkovitost ugrađena je u svaki zaslon s certifikatom ENERGY STAR®, EPEAT® 2020 [3] i s niskim sadržajem halogena [4] . Idemo korak dalje s ambalažom koja se može 100% reciklirati i koju pogoni za recikliranje lako prihvaćaju.

Ekran: 23,8” FullHD IPS
Frekvencija osvježenja: 60hz
Vrijeme odziva: 5ms
Priključci: HDMI x1; D-Sub x1; DisplayPort 1x; USB 2.0 x1; USB 3.0 x4
Postolje: Pivot, TIlt, Swivel, Podesivo po visi

Pogledajte i ove izdvojene proizvode

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.