Moj market vikend akcija od 28.04. do 30.04.

Ističe: 30.04.

Sniženje do: 20%

Moj market vikend akcija od 28.04. do 30.04.  nudi nevjerojatne popuste na odabrane proizvode koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za kupovinom. Sada je pravo vrijeme da posjetite ovaj supermarket i nabavite svoje omiljene proizvode po sjajnim cijenama.

Moj market vikend akcija od 28.04. do 30.04.

Ako tražite dobru kupovinu prehrambenih proizvoda, mesnih proizvoda i roštilja, onda ste na pravom mjestu. Od 28.04. do 30.04. “Moj market” supermarketi nude vikend akciju s izvrsnim popustima na odabrane proizvode. U nastavku su navedeni neki od najboljih proizvoda koji se nude.

Prehrambeni proizvodi

Krastavci kg – 1,49KM

Za ljubitelje svježeg povrća, “Moj market” nudi krastavce po cijeni od samo 1,49KM po kilogramu. Krastavci su idealni kao lagani obrok ili dodatak jelima, a u ovom supermarketu možete ih nabaviti po sjajnoj cijeni.

Meso i prerađevine od mesa

Svinjska kremenadla – kg – 8,99KM

Za ljubitelje mesa, “Moj market” nudi svinjsku kremenadlu po cijeni od samo 8,99KM po kilogramu. Ovo ukusno meso je idealno za pripremu raznih jela, a po ovoj cijeni nećete naći bolju ponudu.

Srpska kobasica 300g, Carnex – 2,49KM

Za one koji vole kobasice, “Moj market” nudi srpsku kobasicu po cijeni od samo 2,49KM za pakovanje od 300g. Ova kobasica je savršena za roštilj ili kao dodatak raznim jelima, a po ovoj cijeni, vrijedi je isprobati.

Roštilj

Grill briket 2,5kg, Holz – 4,99KM

Za sve one koji vole roštilj, “Moj market” nudi grill brikete po cijeni od samo 4,99KM za pakovanje od 2,5kg. Ovi briketi su idealni za pripremu roštilja u vrtu ili na terasi, a po ovoj cijeni, vrijedi ih nabaviti.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.