Moj market vikend akcija od 26.05. do 28.05.

Ističe: 28.05.

Sniženje do: 20%

Moj market vikend akcija od 26.05. do 28.05. nudi fantastične popuste na razne proizvode ovog vikenda. Iskoristite ovu priliku i uštedite dok kupujete sve što vam je potrebno. Sir Gauda, Edamer, svinjski but, svježa dinja i osvježavajuća Pepsi čekaju vas po posebnim cijenama. Ne propustite ove ponude i posjetite naš supermarket od 26.05. do 28.05. Sretan shopping!

Vikend akcija od 26.05. do 28.05. u supermarketu “Moj market”

Dragi kupci, dobrodošli u supermarket “Moj market”! Ovog vikenda, od 26.05. do 28.05., imamo sjajne ponude za vas. Pregledajmo neke od proizvoda i njihove cijene s popustom. Pripremite se za uštedu i zadovoljstvo kupovine!

Mlijeko i mliječni proizvodi

Sir Gauda, Edamer kg, Zelene doline – 11,99 KM

Uživajte u kvalitetnom siru Gauda i Edamer iz Zelenih dolina po posebnoj cijeni od samo 11,99 KM po kilogramu! Ovi ukusni sirevi obogatit će vaše obroke svojim bogatim okusom i kremastom teksturom. Budite sigurni da iskoristite ovu priliku i nabavite svoje omiljene sireve po povoljnoj cijeni.

Meso i mesne prerađevine

Svinjski but kg – 10,99 KM

Volite li sočno i ukusno svinjsko meso? Onda je svinjski but pravi izbor za vas! Sada ga možete kupiti po posebnoj cijeni od samo 10,99 KM po kilogramu. Pripremite svoje omiljene recepte i uživajte u svakom zalogaju sočnog svinjskog buta. Ne propustite ovu fantastičnu ponudu i posjetite naš supermarket.

Voće

Dinja kg – 2,19 KM

Svježe i sočno voće uvijek je dobar izbor za zdravu prehranu. Ovog vikenda možete kupiti sočnu dinju po povoljnoj cijeni od samo 2,19 KM po kilogramu. Dinja je puna vitamina i osvježavajućeg okusa. Iskoristite priliku i napunite svoje košarice ovim ukusnim voćem.

Piće

Pepsi 2l – 2,19 KM

Za sve ljubitelje osvježavajućih napitaka, imamo sjajnu ponudu na Pepsi piću. Možete kupiti bocu od 2 litre po posebnoj cijeni od samo 2,19 KM. Uživajte u hladnoj i gaziranoj osvježavajućoj Pepsi dok se opuštate ovog vikenda. Ne propustite ovu ponudu i osvježite se uz Pepsi.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.