Moj Market vikend akcija od 14.04. do 16.04.

Ističe: 16.04.

Sniženje do: 20%

“Moj Market” je idealno mjesto za kupovinu kvalitetne hrane i drugih proizvoda po povoljnim cijenama. Posjetite ih ovog vikenda i iskoristite priliku za uštedu novca.

Vikend akcija od 14.04. do 16.04. u supermarketima Moj Market

Svježe meso, voće i povrće po akcijskim cijenama

Ako tražite svježe meso, voće i povrće po akcijskim cijenama, posjetite “Moj Market” ovog vikenda. Na akciji je svinjska plećka od 1kg za samo 8,99KM, kao i paradajz po cijeni od 2,99KM po kg. Ovo je prilika da uštedite novac na svježim namirnicama koje su potrebne za vašu kuhinju.

Mesne delikatese na super sniženju

Želite li dodati nešto posebno na vašu trpezu? Mesne delikatese su na super sniženju ovog vikenda u “Moj Market” trgovinama. Pečenica livanjska od Pavića dolazi u pakiranju od 1kg i sada je dostupna za samo 24,99KM. Iznenadite svoje goste ukusnim delikatesama koje su na akciji ovog vikenda.

Kafa na sniženju

Kava je nezaobilazni dio jutarnje rutine za mnoge ljude. Ako ste i vi među njima, posjetite “Moj Market” ovog vikenda i iskoristite priliku za kupnju mljevene kave, 500g Omcafe Prmium, po cijeni od samo 8,29KM. Uživajte u svom omiljenom napitku bez da se brinete o visokim cijenama.

Osim ovih proizvoda, “Moj Market” nudi i druge proizvode po povoljnim cijenama tijekom ovog vikenda. Ne propustite priliku za uštedu novca na kvalitetnim proizvodima.

 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.