Moj Market vikend akcija od 10.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 20%

Želimo vas obavijestiti da je lanac supermarketa Moj Market upravo lansirao svoju novu vikend akciju! Ova akcija traje od 10.03. do 12.03. i nudi fantastične cijene na odabrane proizvode.

Svinjska plećka bez kosti po cijeni od 8,99KM po kilogramu, mladi kupus po cijeni od 2,59KM po kilogramu i i sir Milkland Edamer/Gauda po cijeni od 10,99KM po kilogramu  samo su neke od super ponuda koje možete pronaći u tgrovinama Moj Market ovog vikenda. No, to nije sve! U sklopu vikend akcije, Moj Market nudi još mnogo drugih proizvoda po povoljnim cijenama.

Sigurni smo da će ova Moj Market vikend akcija  privući pažnju mnogih kupaca u BiH, stoga vam savjetujemo da iskoristite priliku i posjetite najbližu Moj Market trgovinu. Ne samo da ćete uštedjeti novac, već ćete također imati priliku kupiti neke od najkvalitetnijih proizvoda po vrlo povoljnim cijenama.

Osim fantastičnih ponuda, Moj Market se može pohvaliti i svojom širokom ponudom proizvoda. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za vašu obitelj, kućanstvo ili ured, od svježeg voća i povrća, do mesa, mliječnih proizvoda, slatkiša i pića. Uz vrhunsku kvalitetu i razumne cijene, Moj Market je jedan od najboljih izbora za kupovinu u BiH.

Naša preporuka je da redovito pratite Cjenoteka.ba kako biste bili u toku s najnovijim akcijama i sniženjima u Moj Market trgovinama i drugim supermarketima u BiH. Također, ne zaboravite se pretplatiti na našu Viber zajednicu – Cjenoteka.ba kako biste dobili obavijesti o najnovijim ponudama direktno na vaš telefon.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.