Moj market vikend akcija od 05.05. do 07.05.

Ističe: 07.05.

Sniženje do: 20%

Moj market vikend akcija od 05.05. do 07.05. je sjajna prilika da kupite kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Svinjska plećka, ananas i Merci bonbonjera su samo neki od proizvoda koji su na popustu. Pri odabiru proizvoda, obratite pažnju na njihov izgled, svježinu i kvalitetu. Uz ove proizvode, možete pripremiti ukusan obrok ili obradovati svoje najdraže slatkim poklonom. Stoga, ne propustite ovu priliku i posjetite “Moj market” supermarket od 05.05. do 07.05.2023.

Moj market vikend akcija od 05.05. do 07.05.: Popusti na svinjsku plećku, ananas i Merci bonbonjeru

Vikend akcija u “Moj market” supermarketu donosi popuste na različite proizvode. U ovom članku ćemo vam predstaviti tri proizvoda koji su na popustu od 05.05. do 07.05.2023. To su svinjska plećka, ananas i Merci bonbonjera.

Svinjska plećka – savršen izbor za ukusan obrok

Svinjska plećka je meso koje se koristi u mnogim tradicionalnim bosanskim jelima. U “Moj market” supermarketu, svinjska plećka je na popustu i možete je kupiti po cijeni od 8,99KM po kilogramu. Ovo je sjajna prilika da nabavite kvalitetno meso po povoljnoj cijeni.

Kada kupujete svinjsku plećku, trebate obratiti pažnju na njen izgled. Meso treba biti svijetle boje, a masnoća bijele boje. Također, obratite pažnju na svježinu mesa. Ako kupujete smrznutu svinjsku plećku, pazite da bude dobro zamrznuta i bez znakova oštećenja.

Svinjska plećka je idealna za pripremu pečenja ili gulaša. Možete je marinirati u začinima i ulju prije pečenja kako bi bila još ukusnija. Uz svinjsku plećku, možete poslužiti različite priloge poput krompira, riže ili povrća.

Ananas – egzotično voće sa sjajnom cijenom

Ananas je egzotično voće koje je poznato po svom slatkom i sočnom okusu. U “Moj market” supermarketu, ananas je na popustu i možete ga kupiti po cijeni od 2,59KM po kilogramu. Ovo je odlična prilika da nabavite svježe voće po sjajnoj cijeni.

Pri odabiru ananasa, obratite pažnju na njegov miris. Ako ananas ima jak i sladak miris, vjerojatno je zreo i sočan. Također, obratite pažnju na njegovu težinu i tvrdoću. Zreli ananas će biti težak, a kora će biti tvrda i sjajna.

Ananas je idealan za konzumiranje svježeg ili u različitim jelima. Možete ga dodati u smoothie, salatu ili ga jednostavno poslužiti kao desert nakon obroka.

Merci bonbonjera – savršen poklon za vaše najdraže

Merci bonbonjera je sjajan izbor za poklon za vaše najdražeMerci bonbonjera je sjajan izbor za poklon za vaše najdraže. U “Moj market” supermarketu, Merci bonbonjera težine 400g je na popustu i možete je kupiti po cijeni od 14,99KM. Ovo je idealna prilika da obradujete svoje najdraže slatkim poklonom.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.