Moj Market vikend akcija od 03.03. do 05.03.

Ističe: 05.03.

Sniženje do: 20%

Tražite odlične ponude za visokokvalitetne namirnice? Ne tražite dalje od vikend akcije supermarketa Moj Market, koji je dostupan od 3. do 5. marta 2023. Uz nenadmašne cijene širokog spektra proizvoda, ovaj katalog morate vidjeti ukoliko želite uštedjeti.

 

Među brojnim fantastičnim akcijama u Moj Market trgovinama tokom vikend akcije naći ćete mladi krompir za samo 1,79KM po kilogramu, a ukusni Domaći ajvar za samo 3,99KM po tegli ili očišćenu pastrmku po cijeni od 9,99KM po kilogrramu. Ovo je samo nekoliko primjera odličnih ponuda koje ćete pronaći u cijelom katalogu, s dostupnim popustima na sve, od svježih proizvoda do osnovnih namirnica iz smočnice i još mnogo toga.

Stoga, ako želite da se opskrbite kvalitetnim namirnicama po nenadmašnim cijenama, svakako pogledajte vikend akciju supermarketa Moj Market. Sa svojim širokim izborom proizvoda i nenadmašnim popustima, to je savršen način da uštedite novac, a da i dalje dobijete namirnice visokog kvaliteta koje su vam potrebne. Ne propustite – posjetite Moj Market već danas i počnite štedjeti!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.