Moj Maket vikend akcija od 21.04. do 23.04.

Ističe: 23.04.

Sniženje do: 20%

Ne propustite izvrsnu vikend akciju u “Moj market” supermarketima od 21. do 23. travnja! Iskoristite priliku i uštedite na kupovini voća, povrća, mliječnih proizvoda i kućnih potrebština. Želimo vam ugodnu i povoljnu kupovinu!

Vikend akcija od 21.04. do 23.04. u supermarketima koji se zovu “Moj market”

Pozdrav dragi čitatelji! Danas imamo poseban članak za vas o vikend akciji u “Moj market” supermarketima. Spremite se za odlične ponude i super popuste!

Voće i povrće

Tikvice kg – 2,79KM

Krenimo s voćem i povrćem! Ovog vikenda tikvice možete kupiti po cijeni od samo 2,79KM za kilogram. Ne propustite priliku i nabavite svježe tikvice za pripremu zdravih i ukusnih obroka.

Mliječni proizvodi

Svježi sir 450g, Moja kravica – 2,99KM

Jedan od najomiljenijih mliječnih proizvoda, svježi sir, ovog vikenda možete pronaći po fantastičnoj cijeni. Pakiranje od 450 grama “Moja kravica” svježeg sira koštat će vas samo 2,99KM. Iskoristite ovu ponudu i uživajte u kremastom okusu!

Kućne potrebštine

Deterdžent za veš, 3,5kg – Faks – 11,99KM

I za kraj, ne zaboravite na kućne potrebštine! Ovog vikenda u “Moj market” supermarketima možete pronaći Faks deterdžent za veš u pakiranju od 3,5kg po cijeni od samo 11,99KM. Osigurajte čisto i mirisno rublje uz ovu sjajnu akcijsku cijenu!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.