Mercator vikend akcija od 19.03. do 23.04.

Ističe: 23.04.

Sniženje do: 55%

Mercator vikend akcija od 19.03. do 23.04. pruža mnogo mogućnosti za uštedu novca na proizvodima iz raznih kategorija. Od prehrambenih proizvoda do kućne hemije, akcija nudi popuste na mnoge popularne proizvode. Kupci mogu uštedjeti znatnu količinu novca kupujući proizvode koji su na sniženju. Ovo je odlična prilika za sve koji žele uštedjeti novac na proizvodima koje svakodnevno koriste. Ako tražite kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, posjetite Mercator prodavnice u periodu trajanja vikend akcije i iskoristite priliku za uštedu novca.

Mercator vikend akcija od 19.03. do 23.04.

Mercator vikend akcija je period u kojem kupci mogu uštedjeti značajnu količinu novca kupujući proizvode koji su na sniženju. Od 19.03. do 23.04. Mercator je organizovao akciju koja uključuje širok spektar proizvoda iz različitih kategorija. U nastavku možete pročitati detalje o proizvodima koji su na sniženju, njihovim cijenama i popustima.

Prehrambeni proizvodi

Ulje od komine masline 1l, Basso – sniženo 42% – 10,95KM

Ulje od komine masline je visokokvalitetno ulje koje se dobija od ostatka komine nakon proizvodnje maslinovog ulja. Ovo ulje ima visok procenat mononezasićenih masnih kiselina koje su dobre za srce i krvne sudove. U Mercator vikend akciji ovo ulje je sniženo za 42%, što znači da možete kupiti bocu od 1l za samo 10,95KM.

Jufka za pitu i baklavu 500g – Minute – sniženo 22% – 1,95KM

Jufka je tradicionalno tijesto koje se koristi za pripremu bosanskih pita i baklava. Minute jufka je visokokvalitetna jufka koja se lako razvlači i neće se raspasti tokom pripreme. U Mercator vikend akciji, ova jufka je snižena za 22%, što znači da možete kupiti pakovanje od 500g za samo 1,95KM.

Mljevena kafa 500g, Crema, Franck – sniženo 15% – 7,95KM

Franck Crema je visokokvalitetna mljevena kafa koja ima bogat i pun ukus. Ova kafa je napravljena od najboljih zrna kafe, što garantuje vrhunski ukus. U Mercator vikend akciji, ova kafa je snižena za 15%, što znači da možete kupiti pakovanje od 500g za samo 7,95KM.

Voće i povrće

Narandža kg 1,95KM

Narandže su izuzetno zdravo voće koje je bogato vitaminom C i antioksidansima. U Mercator vikend akciji, narandže se prodaju po cijeni od samo 1,95KM po kilogramu.

Jagodode 500g – 3,45KM

Jagode su ukusno voće koje je bogato vitaminom C i vlaknima. One su savršen dodatak svakom doručku ili desertu. U Mercator vikend akciji, jagode se prodaju po cijeni od samo 3,45KM po pitanju voća i povrća.

Mladi krompir kg – 1,75KM

Mladi krompir je savršen za pripremu mnogih jela, a posebno je popularan u proljeće. Ovaj krompir je bogat vitaminima i mineralima, a ima i nisku kalorijsku vrijednost. U Mercator vikend akciji, možete kupiti mladi krompir po cijeni od samo 1,75KM po kilogramu.

Mliječni program

Vrhnje za kuhanje 20% m.m. 500g, Dukat – sniženo 26% – 3,60KM

Vrhnje za kuhanje je odličan sastojak koji se može koristiti u mnogim jelima, od umaka do kolača. Dukat vrhnje za kuhanje ima 20% mliječne masti i ima bogat i kremast okus. U Mercator vikend akciji, ovo vrhnje je sniženo za 26%, što znači da možete kupiti pakovanje od 500g za samo 3,60KM.

Mileram 30% m.m. 400g, Dukat – sniženo 17% – 2,45KM

Mileram je mliječni proizvod koji se koristi u mnogim jelima, od kolača do umaka. Dukat mileram ima 30% mliječne masti i ima bogat i kremast okus. U Mercator vikend akciji, ovo mileram je snižen za 17%, što znači da možete kupiti pakovanje od 400g za samo 2,45KM.

Sir Edamer/Gauda kg, German – sniženo 29% – 10,95KM

Sir Edamer i Gauda su vrste sira koje se često koriste u sendvičima ili kao dio raznih jela. Ovaj sir ima bogat i pun ukus, a lako se reže i može se koristiti u raznim kombinacijama. U Mercator vikend akciji, sir Edamer/Gauda je snižen za 29%, što znači da možete kupiti kilogram ovog sira za samo 10,95KM.

Meso i prerađevine od mesa

Teleći vrat sa kostima kg – 13,95KM

Teleći vrat je meso koje je bogato proteinima i vitaminima, a ima i nisku kalorijsku vrijednost. Ovo meso je savršeno za pripremu pečenja ili variva. U Mercator vikend akciji, teleći vrat sa kostima se prodaje po cijeni od 13,95KM po kilogramu.

Pića

Sensation gazirana aromatizirana voda 1,5l – sniženo 13% – 1,40KM

Sensation je gazirana voda sa aromom koja dolazi u mnogim različitim ukusima. Ova voda ima nisku kalorijsku vrijednost, što je čini savršenim izborom za sve koji žele osvježiti svoje tijelo bez unosa dodatnih kalorija. U Mercator vikend akciji, Sensation voda je snižena za 13%, što znači da možete kupiti bocu od 1,5l za samo 1,40KM.

Coca Cola 2l – sniženo 12% – 2,55KM

Coca Cola je bezalkoholno piće koje je jedno od najpopularnijih pića na svijetu. Ovo piće ima slatko i osvježavajuće svojstvo koje ga čini idealnim izborom za sve koji žele uživati u osvježavajućem napitku. U Mercator vikend akciji, Coca Cola se prodaje po cijeni od samo 2,55KM za bocu od 2l.

Kućna hemija

Deterdžent za veš 3,7l, Nila – u pola cijene – 9,95KM

Deterdžent za veš je proizvod koji se svakodnevno koristi u kućanstvima širom svijeta. Nila deterdžent za veš je visokokvalitetan proizvod koji uklanja mrlje i pruža vrhunsku zaštitu za vašu odjeću. U Mercator vikend akciji, ovaj deterdžent se prodaje po cijeni od samo 9,95KM za pakovanje od 3,7l, što predstavlja pola njegove redovne cijene.

Tablete za mašinsko pranje posuđa 30/1, Finish – sniženo 31% – 9,95KM

Tablete za mašinsko pranje posuđa su proizvod koji je neophodan u svakoj kuhinji. Finish tablete za pranje posuđa su visokokvalitetan proizvod koji pruža vrhunsku zaštitu za vaše posuđe. U Mercator vikend akciji, ove tablete su snižene za 31%, što znači da možete kupiti pakovanje od 30 tableta za samo 9,95KM.

Njega lica i tijela

Krema za lice Cera di Cupra 100ml – sniženo 40% – 5,95KM

Cera di Cupra krema za lice je proizvod koji se koristi za hidrataciju i njegu kože lica. Ova krema ima bogat i kremast sastav koji pruža dubinsku hidrataciju koži. U Mercator vikend akciji, ova krema je snižena za 40%, što znači da možete kupiti tubu od 100ml za samo 5,95KM.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.