Mercator vikend akcija od 09.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 45%

Dobrodošli na portal Cjenoteka.ba, vašu omiljenu destinaciju za najnovije informacije o najboljim vikend akcijama. Danas vam predstavljamo najnoviju vikend akciju lanca marketa Mercator – Super vikend!

Super vikend je redovna vikend akcija u marketima Mercator, koja vam pruža fantastične cijene na odabrane proizvode. Od svježeg pilećeg mesa do ukusnih sireva, jaja i šunke, ovaj vikend ćete pronaći sve što vam treba za svoje omiljene jela.

Jedna od najboljih ponuda ovog vikenda je svježe pile Perutnina Ptuj, koje možete nabaviti po nevjerojatnoj cijeni od samo 4,95KM po kilogramu! Ovo je sjajna prilika da napravite ukusna jela s piletinom i uštedite novac.

Osim toga, Super vikend akcija vam pruža i sjajne popuste na sireve. Edamer i Gauda su sniženi za čak 25%, što znači da možete uživati u ukusnim sirevima po još povoljnijim cijenama.

Jaja su također snižena za 15%, što je sjajna vijest za sve one koji vole jaja u svojim omiljenim jelima. Ako volite dodati šunku u svoju pizzu, onda je Šunka Pik za pizzu savršen izbor za vas. Ova ukusna šunka je snižena za 24%, što znači da možete napraviti nekoliko pizza bez da potrošite previše novca.

Svi ovi proizvodi su samo neki od izvrsnih proizvoda koje možete pronaći na Super vikend akciji u marketima Mercator. Ne samo da ćete uštedjeti novac, već ćete i uživati u kvalitetnim proizvodima po povoljnim cijenama.

Nemojte propustiti ovu sjajnu priliku i posjetite Mercator ovaj vikend da biste iskoristili ove nevjerojatne ponude. Budite sigurni da se prijavite u našu Vibar grupu – Cjenoteka.ba kako biste dobili najnovije informacije o budućim akcijama u Mercatoru i drugim lancima marketa.

Hvala vam što ste posjetili Cjenoteka.ba, vašu omiljenu destinaciju za najnovije informacije o vikend akcijama i najboljim cijenama na tržištu!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.