Mercator akcija od 26.06. do 28.06.

Ističe: 28.06.

Sniženje do: 20%

Mercator akcija od 26.06. do 28.06. nudi sjajne ponude za meso i mesne prerađevine, kao i svježe voće i povrće. Bez obzira na vaše preferencije, ovdje možete pronaći visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Iskoristite ovu priliku i obogatite svoje recepte s najsvježijim sastojcima iz Mercatora. Ne propustite ovu akciju i posjetite naše prodavnice kako biste sebi i svojoj porodici priuštili najbolje namirnice.

Mercator akcija od 26.06. do 28.06.: Najbolje ponude za meso i mesne prerađevine

Dobrodošli u najnoviju akciju Mercatora! Od 26.06. do 28.06., pripremili smo fantastične ponude za sve ljubitelje mesa i mesnih prerađevina. U ovom članku otkrivamo najbolje cijene i vrhunsku kvalitetu koje možete pronaći u našim prodavnicama. Ne propustite ovu priliku i nabavite svježe i ukusne proizvode po izuzetno povoljnim cijenama.

Juneći but bez kosti kg – 17,45KM

Prva ponuda koju vam predstavljamo je juneći but bez kosti. Ovaj sočni komad mesa je idealan za pripremu raznih jela, bilo da ga pečete, kuvate ili koristite za roštilj. Sa samo 17,45KM po kilogramu, možete uživati u kvalitetnom junećem mesu bez da opterećujete svoj budžet. Iskoristite ovu akciju i pripremite ukusne obroke za svoju porodicu i prijatelje.

Juneći flam kg – 12,95KM

Druga ponuda koju imamo za vas je juneći flam. Ovo je vrsta mesa koja je poznata po svojoj sočnosti i bogatom ukusu. Juneći flam se lako priprema i pruža brojne mogućnosti za različite recepte. Po cijeni od samo 12,95KM po kilogramu, ovo je prilika koju ne biste trebali propustiti. Isprobajte različite načine pripreme i otkrijte nove okuse uz juneći flam iz Mercatora.

Svježe voće i povrće da uživate u ljetu

Kada je u pitanju svježe voće i povrće, Mercator je vaš najbolji izbor. Uz naše sjajne ponude, možete se opskrbiti najsvježijim i najukusnijim proizvodima koji će obogatiti vašu ishranu. Pogledajte šta smo pripremili za vas od 26.06. do 28.06.

Paprika roga kg – 3,25KM

Prva ponuda koju vam predstavljamo je svježa paprika roga. Ova hrskava i sočna paprika je idealna za salate, variva ili kao prilog uz razna jela. Sa samo 3,25KM po kilogramu, možete dodati boju i ukus svojim jelima bez da potrošite puno novca. Iskoristite ovu priliku i osvježite svoje recepte uz papriku rogu iz Mercatora.

Mladi kupus kg – 1,65KM

Druga ponuda koja će vas oduševiti je mladi kupus. Ovaj hrskavi i sočni kupus je bogat vitaminima i mineralima i odličan je izbor za pripremu salata, variva ili priloga. Sa samo 1,65KM po kilogramu, možete sebi priuštiti svježi i zdravi kupus koji će obogatiti vašu ishranu. Iskoristite ovu akciju i uživajte u ukusnom mladom kupusu iz Mercatora.

Jabuka zlatni delišes kg – 2,15KM

Treća ponuda koju imamo za vas su sočne jabuke zlatni delišes. Ove slatke i hrskave jabuke su savršene za uživanje kao zdravi međuobrok ili kao sastojak za razne poslastice. Sa samo 2,15KM po kilogramu, možete sebe i svoju porodicu počastiti svježim voćem koje će vam pružiti energiju i osvježenje tokom ljetnih dana. Posjetite Mercator i nabavite svoje jabuke zlatni delišes.

Narandža kg – 1,95KM

Četvrta ponuda koju ne biste trebali propustiti su sočne narandže. Ovo osvježavajuće voće je bogato vitaminom C i pruža brojne zdravstvene benefite. Sa samo 1,95KM po kilogramu, možete se osvježiti i napuniti svoje tijelo korisnim hranjivim tvarima. Iskoristite ovu priliku i nabavite svježe narandže iz Mercatora.

Lubenica kg – 1,10KM

Posljednja, ali ne manje važna ponuda je sočna lubenica. Ovo osvježavajuće voće je simbol ljeta i pruža prirodnu hidrataciju i osvježenje. Sa samo 1,10KM po kilogramu, možete sebi priuštiti sočnu i slatku lubenicu koja će vas rashladiti tokom vrućih dana. Uživajte u ljetu uz ukusnu lubenicu iz Mercatora.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.