Mercator akcija od 17.04. do 19.04.

Ističe: 19.04.

Sniženje do: 20%

Mercator akcija od 17.04. do 19.04. je sjajna prilika za uštedu novca na svježem mesu, voću i povrću. Snižene cijene na proizvode kao što su Juneći flam, crveni luk, mladi kupus, kivi i salata kristal omogućuju vam da uštedite novac dok dobivate kvalitetne i zdrave proizvode. Ne propustite ovu priliku da poboljšate svoju prehranu, a istovremeno uštedite novac.

Mercator Akcija od 17.04. do 19.04: Uštedite na svježem mesu i voću i povrću

Ako volite uštedjeti novac dok kupujete svježe meso i voće i povrće, onda ne propustite Mercator akciju od 17.04. do 19.04. Ova akcija vam nudi značajne popuste na razne vrste svježeg mesa, voća i povrća. U ovom članku ćemo vas upoznati s popustima na neke od najpopularnijih proizvoda u ovoj akciji.

Uštedite na Svježem Meso

Juneći flam, kg – 13,45KM

Ako tražite kvalitetan junetina, Juneći flam je savršen izbor za vas. Ovaj narezani komad mesa savršen je za pripremu raznih jela, kao što su gulaš, pečenje, ili roštilj. U Mercator akciji od 17.04. do 19.04. cijena Junećeg flama snižena je na samo 13,45KM po kilogramu, što predstavlja značajnu uštedu za sve ljubitelje junetine.

Uštedite na Voću i Povrću

Crveni luk, kg – 1,95KM

Crveni luk je neizostavan sastojak u mnogim jelima, a ovaj korjenasti povrće također je poznat po svojim ljekovitim svojstvima. U Mercator akciji od 17.04. do 19.04. cijena crvenog luka snižena je na samo 1,95KM po kilogramu. Kupovina crvenog luka po ovoj cijeni je sjajan način da uštedite novac i poboljšate svoje zdravlje istovremeno.

Mladi kupus, kg – 2,35KM

Mladi kupus je jedan od najzdravijih i najukusnijih vrsta kupusa, bogat je vitaminima i mineralima, a sadrži i puno vlakana. U Mercator akciji od 17.04. do 19.04. cijena mladog kupusa snižena je na samo 2,35KM po kilogramu. Iskoristite ovu priliku da uštedite novac i uživate u zdravoj hrani.

Kivi, pakovanje u korpici – 2,35KM

Kivi je egzotično voće poznato po svom bogatom okusu i visokom sadržaju vitamina C. U Mercator akciji od 17.04. do 19.04. cijena kivija pakovanje u korpici snižena je na samo 2,35KM po pakovanju. Kupovina kivija po ovoj cijeni je sjajan način da uštedite novac i dodate nešto egzotično u svoju prehranu.

Salata kristal, komad – 1,25KM

Salata kristal je jedna od najukusnijih i najzdravijih vrsta salata, bogata je vitaminima i mineralima, a sadrži i puno vlakana. U Mercator akciji od 17.04. do 19.04. cijena salate kristal po komadu snižena je na samo 1,25KM. Iskoristite ovu priliku da uštedite novac i uključite nešto zdravo u svoju prehranu.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.