Mercator akcija od 10.07. do 12.07.

Ističe: 12.07.

Sniženje do: 20%

Mercator akcija od 10.07. do 12.07. pruža odlične popuste na različite proizvode iz kategorija mesa, voća i povrća. Ova akcija je prilika da kupite namirnice po povoljnim cijenama i uštedite novac. Iskoristite ponude mljevenog mesa junećeg, breskvi, dinje i crvenog luka kako biste obogatili svoje obroke i uživali u ukusnim i zdravim jelima. Ne propustite ovu priliku i posjetite Mercator od 10.07. do 12.07. da biste iskoristili ove fantastične ponude!

 

Mercator akcija od 10.07. do 12.07.

Dobrodošli u novi članak u kojem ćemo istražiti najnoviju Mercator akciju koja se odvija od 10.07. do 12.07. Ova akcija donosi brojne popuste na razne proizvode iz različitih kategorija. U ovom članku ćemo se fokusirati na dva glavna segmenta: meso i voće i povrće. Otkrijte najnovije ponude i uštedite novac dok kupujete namirnice koje volite.

Meso

Mljeveno meso juneće – 13,95KM/kg

Jedan od proizvoda koji se ističe u ovoj Mercator akciji je mljeveno meso juneće. Ovo sočno i ukusno meso je odličan izbor za pripremu raznih jela kao što su mesne okruglice, lazanje ili hamburgeri. Sa sniženom cijenom od 13,95KM po kilogramu, možete sebi priuštiti vrhunski kvalitet mesa bez prevelikog opterećenja na budžet. Iskoristite ovu sjajnu ponudu i uživajte u vrhunskom mljevenom mesu.

Voće i povrće

Breskva – 2,65KM/kg

Ljubitelji sočnog voća će biti oduševljeni Mercator akcijom jer je breskva dostupna po izvrsnoj cijeni od 2,65KM po kilogramu. Breskva je voće koje je bogato vlaknima, vitaminima i mineralima. Osim što je ukusna, breskva je i odličan izvor antioksidanata koji pomažu u jačanju imunološkog sistema. Iskoristite ovu ponudu i dodajte svježe breskve u svoju prehranu kako biste se osjećali zdravije i energičnije.

Dinja – 2,85KM/kg

Još jedan fantastičan izbor voća koji se nalazi u ponudi Mercator akcije je dinja. Dinja je sočno voće koje je osvježavajuće i puno ukusa. Sa sniženom cijenom od 2,85KM po kilogramu, možete sebe počastiti svježom i slatkom dinjom. Dinja je također izvrstan izvor vitamina C, koji pomaže u jačanju imunološkog sistema i održavanju zdravlja kože. Isprobajte ovu ukusnu voćnu poslasticu i osjetite osvježavajući ukus ljeta.

Luk crveni – 2,25KM/kg

Za sve ljubitelje povrća, Mercator akcija donosi povoljnu cijenu na crveni luk. Crveni luk je osnovni sastojak mnogih jela i ima bogat i aromatičan okus. Sa cijenom od samo 2,25KM po kilogramu, možete dodati svježi crveni luk svojim jelima i obogatiti njihov okus. Ovaj ukusan i zdrav sastojak je također bogat antioksidantima i vitaminima, čineći ga izvrsnim dodatkom vašoj ishrani.

Sada kada smo istražili neke od ponuda u Mercator akciji od 10.07. do 12.07., imate priliku iskoristiti ove izvrsne cijene i nabaviti svježe i kvalitetne namirnice. Bez obzira da li volite meso ili preferirate voće i povrće, ova akcija nudi bogat izbor proizvoda koji će zadovoljiti vaše prehrambene potrebe. Ne propustite ovu priliku da uštedite novac i istovremeno sebe počastite ukusnom hranom.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.