Mega Diskont vikend akcija od 25.05. do 28.05.

Ističe: 28.05.

Sniženje do: 20%

Mega Diskont vikend akcija od 25.05. do 28.05. donosi vam fantastične ponude na različite proizvode. Od prehrambenih proizvoda do kućnih potrebština, ovdje ćete pronaći sve što vam treba po povoljnim cijenama. Ne propustite ovu priliku za uštedu i isprobajte kvalitetne proizvode koje vam Mega Diskont nudi. Posjetite nas ovog vikenda i iskoristite sjajne ponude!

Preporuka: Robot vikend akcija od 25.05. do 28.05.

Mega Diskont vikend akcija od 25.05. do 28.05.

Dobrodošli na vikend akciju u Mega Diskontu! Ovog vikenda, od 25.05. do 28.05., pripremili smo za vas izvanredne ponude na različite proizvode. Bez obzira jeste li u potrazi za prehrambenim proizvodima, mliječnim proizvodima, svježim povrćem ili kućnim potrebštinama, ovdje ćete pronaći sve što vam treba. U nastavku vam predstavljamo neke od proizvoda s njihovim cijenama i postotkom popusta koje smo pripremili za ovu vikend akciju.

Prehrambeni proizvodi

Majoneza Delikates Classy 650ml – 3,95KM

Naša klasika, majoneza Delikates Classy, sada je dostupna po posebnoj cijeni od samo 3,95KM. Ova vrhunska majoneza savršena je za dodavanje ukusa vašim sendvičima, salatama ili umacima. Bez obzira na to jeste li ljubitelj majoneze ili je koristite u svojim omiljenim receptima, ova ponuda je nešto što ne želite propustiti.

Kafa mljevena Rio Minas Caffe 500g – 5,75KM

Uživajte u bogatom i aromatičnom okusu kafe Rio Minas Caffe. Ova mljevena kafa dolazi u pakovanju od 500g i dostupna je po cijeni od samo 5,75KM. Isprobajte ovu izvrsnu kafu koja će vam pružiti energiju i osvježenje svakog jutra. Iskoristite ovu priliku i nabavite svoje pakovanje po povoljnoj cijeni.

Skuša filet 125g, La Perla – 1,95KM

Ako volite ribu, onda će vas oduševiti naša ponuda na skuša filetu. Svježi skuša filet marke La Perla dostupan je po cijeni od samo 1,95KM. Uživajte u ukusnom i zdravom obroku s bogatim izvorom omega-3 masnih kiselina. Iskoristite ovu vikend akciju i dodajte skuša filet na svoj jelovnik.

Mlijeko i mliječni proizvodi

Pavlaka 12%m.m., 800g Classy – 3,15KM

Pavlaka Classy, sa svojih 12% mliječne masti, pruža kremastu teksturu i ukus svakom jelu. Ovog vikenda, možete nabaviti 800g pakovanje pavlake po cijeni od samo 3,15KM. Bilo da je koristite za pripremu umaka, deserta ili dodatak jelima, ova pavlaka će dodati bogatstvo i kvalitetu vašim receptima.

Povrće

Paradajz kg – 1,85KM

Svjež i sočan paradajz sada je dostupan po akcijskoj cijeni od samo 1,85KM po kilogramu. Iskoristite ovu priliku da nabavite svježe povrće za pripremu ukusnih salata, umaka ili kao dodatak raznim jelima. Paradajz je bogat vitaminima i mineralima koji su važni za vaše zdravlje, stoga ne propustite ovu vikend ponudu.

Kućne potrebštine

Maramice vlažne Aqua Fresh 66kom – 1,00KM

Vlažne maramice Aqua Fresh su idealne za brzo i jednostavno čišćenje. Bez obzira jeste li kod kuće, na putu ili u uredu, ove maramice će vam biti od velike pomoći. Sada možete nabaviti pakovanje od 66 komada po posebnoj cijeni od samo 1,00KM. Imajte uvijek pri ruci ove praktične maramice koje će vam olakšati svakodnevne zadatke.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.