Mega Diskont vikend akcija od 11.05. do 14.05.

Ističe: 14.05.

Sniženje do: 20%

Mega Diskont vikend akcija od 11.05. do 14.05. je pružila fantastične mogućnosti kupcima da nabave razne proizvode po povoljnim cijenama. Ponude su obuhvatile prehrambrene proizvode, mlijeko i mliječne proizvode, voće i povrće, higijenske proizvode, elektroniku i kućanske aparate. Snižene cijene su omogućile svima da uštede novac i nabave kvalitetne proizvode za svoje potrebe.

Mega Diskont Vikend Akcija od 11.05. do 14.05.

Dobrodošli na Mega Diskont vikend akciju! Od 11.05. do 14.05. imamo za vas fantastične ponude na različite proizvode. U nastavku vam predstavljamo neke od najboljih proizvoda koje možete pronaći po sniženim cijenama.

Prehrambreni proizvodi

Ulje 1l, Doma – 2,75KM

Domaće ulje je neizostavan sastojak u svakoj kuhinji. Sada ga možete kupiti po posebnoj cijeni od samo 2,75KM za 1 litru. Domaće ulje je visokokvalitetno i odlično za pripremu raznih jela. Iskoristite ovu priliku i napunite svoje zalihe.

Nescafe 3u1 175g, Nestle – 3,15KM

Za sve ljubitelje kafe, imamo posebnu ponudu. Nescafe 3u1, popularni instant napitak, sada je dostupan po cijeni od samo 3,15KM za pakovanje od 175 grama. Uživajte u brzoj i jednostavnoj pripremi svoje omiljene kafe uz ovaj ukusan proizvod.

Jaja 30kom – 8,45KM

Svježa jaja su neizostavan sastojak u mnogim receptima. Sada možete kupiti pakovanje od 30 jaja po posebnoj cijeni od samo 8,45KM. Budite sigurni da ćete imati dovoljno jaja za pripremu ukusnih jela za cijelu porodicu. Ne propustite ovu sjajnu ponudu!

Mlijeko i mliječni proizvodi

Jogurt 2,8% m.m. 1,5l – 2,75KM

Osvežite se jogurtom sa 2,8% mliječne masti. Sada ga možete kupiti po akcijskoj cijeni od samo 2,75KM za pakovanje od 1,5 litara. Jogurt je odličan izvor kalcijuma i probiotika koji su korisni za vašu probavu. Iskoristite ovu priliku i nabavite jogurt po sjajnoj cijeni.

Voće i povrće

Krastavci kg – 1,15KM

Svježi krastavci su odličan izbor za osvježavajući prilog ili salatu. Sada možete kupiti krastavce po posebnoj cijeni od samo 1,15KM po kilogramu. Uživajte u svježem i zdravom povrću uz ovu fantastičnu ponudu.

To su samo neki od proizvoda koje možete pronaći na Mega Diskont vikend akciji. Obradit ćemo sa još nekoliko ponuda kako biste mogli iskoristiti sve pogodnosti ovog vikenda.

Higijenski proizvodi

Toaletni papir 10 rolni, Marbo – 4,99KM

Nabavite svoje zalihe toaletnog papira po povoljnoj cijeni od samo 4,99KM za pakovanje od 10 rolni. Marbo toaletni papir je mekan, kvalitetan i dugotrajan. Ne propustite ovu sjajnu ponudu i osigurajte sebi dovoljno toaletnog papira za duže vrijeme.

Gel za tuširanje 500ml, Nivea – 6,99KM

Osjećajte se svježe i čisto uz gel za tuširanje Nivea. Sada možete kupiti 500ml pakovanje po sniženoj cijeni od samo 6,99KM. Nivea gel za tuširanje nježno čisti kožu i ostavlja je hidratiziranom. Iskoristite ovu priliku da svojoj koži pružite njegu koju zaslužuje.

Elektronika

Pametni telefon, Samsung Galaxy A52 – 749KM

Opremite se najnovijom tehnologijom uz Samsung Galaxy A52 pametni telefon. Sada ga možete nabaviti po povoljnoj cijeni od samo 749KM. Ovaj telefon donosi visokokvalitetne kamere, veliki ekran i brzi procesor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Iskoristite ovu priliku i nadogradite svoj mobilni uređaj.

Kućanski aparati

Mikser 600W, Philips – 59,99KM

Olakšajte pripremu hrane uz Philips mikser snage 600W. Sada ga možete kupiti po akcijskoj cijeni od samo 59,99KM. Ovaj moćni mikser će vam pomoći da brzo i jednostavno pripremite razna jela i poslastice. Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoju kuhinju uz kvalitetan kućanski aparat.

To su samo neki od proizvoda koje možete pronaći na Mega Diskont vikend akciji. Ne zaboravite posjetiti našu prodavnicu od 11.05. do 14.05. i iskoristiti ove sjajne ponude. Nabavite sve što vam je potrebno po povoljnim cijenama i uživajte u kvalitetnim proizvodima. Srećno šopingovanje!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.