Mega Diskont vikend akcija od 08.06. do 11.06.

Ističe: 11.06.

Sniženje do: 20%

Mega Diskont vikend akcija od 08.06. do 11.06. donosi vam fantastične ponude na razne proizvode. U ovom članku smo vam predstavili samo neke od najatraktivnijih sniženja. Ne propustite ovu priliku da iskoristite sjajne cijene na svježe namirnice, osvežavajuća pića i kućne potrebštine. Posjetite našu prodavnicu i uživajte u vikendu punom štednje i kvalitete.

Mega Diskont vikend akcija od 08.06. do 11.06.

Dobrodošli u još jednu uzbudljivu vikend akciju u Mega Diskontu! Od 8. juna do 11. juna, donosimo vam sjajne ponude koje će vam pomoći u štednji. Ova vikend akcija je puna fantastičnih sniženja na razne proizvode. Ne propustite ovu priliku da obnovite svoje zalihe i uživate u odličnim cijenama. U ovom članku ćemo vam detaljno predstaviti neke od najatraktivnijih ponuda iz našeg kataloga.

Svježe namirnice po povoljnim cijenama

Kupus mladi kg – 1,25KM

Započnimo sa zdravim izborom – mladim kupusom. U našoj vikend akciji, možete nabaviti svježi mladi kupus po cijeni od samo 1,25KM po kilogramu. Kupus je bogat vlaknima, vitaminima i mineralima koji su važni za vaše zdravlje. Iskoristite ovu priliku da napravite ukusne salate, juhe ili variva.

Jaja M 30kom – 7,45KM

Jaja su svestrana namirnica koja se koristi u mnogim receptima. U našoj vikend akciji, možete kupiti paket od 30 jaja klase M po cijeni od samo 7,45KM. Jaja su izvor visokokvalitetnih proteina i esencijalnih nutrijenata. Pored toga, možete ih koristiti za pripremu ukusnih jela poput omleta, palačinki ili kolača.

Svježi sir 400g, Classy – 2,25KM

Volite li sir? Onda ćete sigurno biti oduševljeni našom ponudom svježeg sira marke Classy. U vikend akciji, možete kupiti pakovanje svježeg sira od 400 grama po cijeni od samo 2,25KM. Ovaj ukusan sir će vam pružiti mnogo mogućnosti za pripremu raznih jela i sendviča. Uživajte u bogatom ukusu i kvalitetu po povoljnoj cijeni.

Pavlaka Cream 670g, Maestro – 2,15KM

Ako volite dodati pavlaku u svoje omiljene obroke, onda je ova ponuda za vas. U našoj vikend akciji, možete nabaviti vrhunsku pavlaku marke Maestro, pakovanje od 670 grama, po cijeni od samo 2,15KM. Ova pavlaka će vašim jelima dodati kremastu teksturu i bogat okus. Iskoristite ovu priliku da obogatite svoje recepte.

Osvežavajuća pića za vrele dane

Pepsi 0,33l – 0,85KM

U vrelim ljetnim danima, nema ništa osvježavajuće kao gutljaj hladnog pića. U našoj vikend akciji, možete nabaviti Pepsi od 0,33l po cijeni od samo 0,85KM. Uživajte u osvežavajućem ukusu ovog popularnog gaziranog pića i rashladite se uz svaki gutljaj.

Kućni potrebštinama po sniženim cijenama

Deterdžent za suđe 400ml, Fairy – 1,95KM

Završavamo našu listu ponuda sa deterdžentom za suđe marke Fairy. U vikend akciji, možete kupiti bocu deterdženta od 400ml po cijeni od samo 1,95KM. Ovaj moćni deterdžent će vam pomoći da efikasno očistite svoje posuđe i ostavite ga sjajnim. Iskoristite ovu priliku da nabavite kvalitetan proizvod po povoljnoj cijeni.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.