Mega Diskont vikend akcija od 04.05. do 07.05.

Ističe: 07.05.

Sniženje do: 20%

Mega Diskont vikend akcija od 04.05. do 07.05. pruža vam priliku da uštedite novac na različitim proizvodima koje koristite svakodnevno. Od prehrambenih proizvoda i mliječnih proizvoda do povrća i kućanskih potrepština, u ovoj akciji pronaći ćete sve što vam treba po najnižim cijenama na tržištu. Ova ponuda je samo kratkotrajna, stoga posjetite Mega Diskont što je prije moguće i iskoristite priliku za kupovinu kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama.

MEGA DISKONT VIKEND AKCIJA OD 04.05. DO 07.05.2023. - GRAH - SIR - MAJONEZA - SUPER CIJENE

Mega Diskont vikend akcija od 04.05. do 07.05.

Proljeće je vrijeme kada mnogi od nas odluče obnoviti svoje zalihe hrane i kućanskih potrepština. Ako tražite pristupačne cijene na vrhunskim proizvodima, ne propustite vikend akciju u Mega Diskontu od 04.05. do 07.05. U ovoj akciji ćete pronaći različite prehrambene proizvode, mliječne proizvode, povrće i kućne potrepštine po najnižim cijenama na tržištu. U nastavku pročitajte više o nekim proizvodima i popustima koji su trenutno dostupni.

Prehrambeni proizvodi

Majoneza Classy 500ml – 3,15KM

Majoneza je neizostavan dodatak mnogim jelima, a ova 500 ml boca Classy majoneze po cijeni od samo 3,15KM je odlična prilika za kupovinu. Ova majoneza je izrađena od najkvalitetnijih sastojaka i ima izvanredan okus koji će zadovoljiti vaše ukusne pupoljke. Osim toga, u ovoj akciji možete uštedjeti još više novca, jer je cijena ovog proizvoda snižena za 20%. Ne propustite priliku za kupovinu ove ukusne majoneze po pristupačnoj cijeni.

Mliječni program

Mlijeko 1l 3,2%m.m., Classy – 1,95KM

Mlijeko je osnovni sastojak mnogih jela, a 1-litarska boca mlijeka Classy po cijeni od samo 1,95KM je savršena prilika za kupovinu. Ovo mlijeko sadrži 3,2% mliječne masti i ima bogat okus koji će zadovoljiti vaše ukusne pupoljke. Osim toga, u ovoj akciji možete uštedjeti još više novca, jer je cijena ovog proizvoda snižena za 10%.

Sir svježi kg – 4,95KM

Sir je odličan izvor proteina i kalcija, a svježi sir Classy od 1kg po cijeni od samo 4,95KM je odlična prilika za kupovinu. Ovaj sir je napravljen od svježeg mlijeka i ima izvanredan okus koji će vas oduševiti. Osim toga, u ovoj akciji možete uštedjeti još više novca, jer je cijena ovog proizvoda snižena za 20%.

Povrće

Grah kg – 3,45KM

Grah je izvrstan izvor vlakana, bjelančevina i vitamina, a 1 kg graha po cijeni od samo 3,45KM je odlična prilika za kupovinu. Grah je vrlo svestran sastojak i može se koristiti u raznim jelima kao što su variva, salate i juhe. Osim toga, u ovoj akciji možete uštedjeti još više novca, jer je cijena ovog proizvoda snižena za 15%. Nabavite svoju vrećicu graha po pristupačnoj cijeni dok traje akcija.

Kućne potrebštine

Omekšivač 1145ml, Lenor – 3,95KM

Omekšivač je neizostavan sastojak kod pranja rublja, a 1145 ml boca Lenor omekšivača po cijeni od samo 3,95KM je savršena prilika za kupovinu. Ovaj omekšivač će vašem rublju dati ugodan miris i učiniti ga mekšim na dodir. Osim toga, u ovoj akciji možete uštedjeti još više novca, jer je cijena ovog proizvoda snižena za 20%. Nabavite svoju bocu Lenor omekšivača po pristupačnoj cijeni dok traje akcija.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.