Mega Diskont katalog od 16.06. do 29.06.

Ističe: 29.06.

Sniženje do: 35%

Mega Diskont katalog od 16.06. do 29.06. pruža izvrsne mogućnosti za uštedu novca prilikom nabavke različitih prehrambenih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina, mlijeka i mliječnih proizvoda te kućne hemije. Ponude su raznolike i privlačne, nudeći visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama.

Mega Diskont katalog od 16.06. do 29.06.

Dobrodošli u najnoviji katalog Mega Diskonta koji vrijedi od 16.06. do 29.06.! Ovaj katalog je prepun izvrsnih ponuda koje će vam pomoći da uštedite novac dok nabavljate različite prehrambene proizvode, meso i mesne prerađevine, mlijeko i mliječne proizvode te kućnu hemiju. U nastavku ćemo detaljno predstaviti neke od najatraktivnijih proizvoda koji su dostupni u ovom katalogu.

Prehrambeni proizvodi

Supa 58g – 0,50KM

Započnimo s odjeljkom prehrambenih proizvoda. U ovom katalogu možete pronaći izvrsnu ponudu supe po cijeni od samo 0,50KM za pakiranje od 58g. Ova ukusna i lagana supa idealna je za brzi obrok ili kao prilog glavnom jelu. Uživajte u bogatom okusu po iznimno povoljnoj cijeni.

Krosani sa kakao kremom – 1kg – 4,95KM

Ako tražite slatkiš koji će zadovoljiti vašu žudnju za čokoladom, preporučujemo krosane sa kakao kremom. Ovaj paket od 1kg krosana nudi neodoljivu kombinaciju hrskavog tijesta i kremastog kakao punjenja. Po cijeni od samo 4,95KM, ovo je sjajna ponuda koju ne smijete propustiti.

Tjestenina Divella 500g – 1,75KM

Tjestenina je uvijek dobar izbor za brze i ukusne obroke. U ovom katalogu možete pronaći tjesteninu Divella po povoljnoj cijeni od 1,75KM za pakiranje od 500g. Bez obzira jeste li ljubitelj klasične špagete, penne ili nekog drugog oblika tjestenine, ova ponuda će vam omogućiti da napravite ukusne i zadovoljavajuće obroke bez trošenja puno novca.

Meso i mesni prerađevine

Parizer pileći 65g – 2,55KM

Za ljubitelje pilećeg mesa, Mega Diskont nudi ukusni pileći parizer po cijeni od 2,55KM za pakiranje od 65g. Ovaj parizer ima bogat i sočan okus te će biti sjajan izbor za sendviče ili kao dodatak raznim jelima. Iskoristite ovu ponudu i uživajte u visokokvalitetnom pilećem parizeru.

Pileći panirani kolutići kg – 6,95KM

Ako volite hrskave i ukusne pohane piletine, onda će vas oduševiti pileći panirani kolutići koje možete pronaći u ovom katalogu. Po cijeni od samo 6,95KM po kilogramu, ovi kolutići su idealni za pripremu brzih i ukusnih obroka za cijelu obitelj. Poslužite ih uz prilog po želji i uživajte u hrskavom zadovoljstvu.

Kobasica roštiljska Vimar 300g – 2,35KM

Za ljubitelje roštilja, u katalogu Mega Diskonta možete pronaći kobasicu roštiljsku Vimar po cijeni od 2,35KM za pakiranje od 300g. Ova kobasica ima bogat okus i savršenu teksturu, idealnu za pripremu ukusnih obroka na roštilju. Uz dodatak svježeg povrća i umaka po izboru, ova kobasica će vas oduševiti svojim okusom.

Mlijeko i mliječni proizvodi

Krem za kuhanje 500ml, Doma – 2,15KM

Ako tražite vrhunski krem za kuhanje, Doma nudi izvrstan proizvod po cijeni od 2,15KM za pakiranje od 500ml. Ovaj krem za kuhanje idealan je za pripremu raznih jela, od umaka do juha. Sa svojom bogatom teksturom i kremastim okusom, ovaj proizvod će poboljšati okus vaših omiljenih recepata.

Vajrkem 200g, Meggle – 2,10KM

Meggle je poznat po visokokvalitetnim mliječnim proizvodima, a Vajrkem je jedan od njih. Ovaj ukusni i kremasti proizvod dostupan je po cijeni od 2,10KM za pakiranje od 200g. Bilo da ga koristite kao namaz na kruhu ili kao dodatak raznim jelima, Vajrkem će vas osvojiti svojim bogatim okusom i kvalitetom.

Sir sitni 700g, Natura – 3,45KM

Za ljubitelje sira, Mega Diskont nudi odličnu ponudu sitnog sira marke Natura. Po cijeni od 3,45KM za pakiranje od 700g, ovaj sir je izvrstan izbor za vaše sendviče, pizze ili kao sastojak u raznim jelima. Sa svojim bogatim okusom i kvalitetnom teksturom, ovaj sir će zadovoljiti vaše ukusne pupoljke.

Kućna hemija

Omekšivač Mila 2l, Classy – 3,95KM

U odjeljku kućne hemije, Mega Diskont nudi omekšivač Mila po cijeni od 3,95KM za pakiranje od 2l. Ovaj omekšivač će vašem rublju pružiti svježinu i ugodan miris. Uz svoju visoku kvalitetu i učinkovitost, omekšivač Mila će vaša odjeća biti mekana i mirisna.

Deterdžent za suđe 500ml, JAr – 1,95KM

Za učinkovito pranje suđa, preporučujemo deterdžent za suđe marke JAr. Po cijeni od samo 1,95KM za pakiranje od 500ml, ovaj deterdžent će ukloniti mrlje i masnoću s vašeg posuđa. Sa svojom snažnom formulom, JAr deterdžent će vam olakšati svakodnevne kućanske poslove.

Sredstvo za staklo 750ml, Sir – 1,55KM

Za čišćenje prozora i staklenih površina, preporučujemo sredstvo za staklo marke Sir. Po cijeni od 1,55KM za pakiranje od 750ml, ovo sredstvo će učinkovito ukloniti mrlje i pružiti vam kristalno čiste rezultate. Sa svojom jednostavnom upotrebom i visokom učinkovitošću, sredstvo za staklo Sir je neizostavno sredstvo za čišćenje.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.