Mega Diskont katalog od 03.05. do 13.05.

Ističe: 13.05.

Sniženje do: 29%

Mega Diskont katalog od 03.05. do 13.05. nudi mnogo zanimljivih popusta na različite proizvode. U ovom katalogu možete pronaći sve što vam je potrebno po sniženim cijenama. Izdvojili smo najzanimljivije ponude za prehrambene proizvode, mliječne proizvode, meso i prerađevine od mesa, pića, kućnu hemiju, hranu za ljubimce i tekstil. Iskoristite ovu priliku za uštedu i kupovinu najboljih proizvoda po najboljim cijenama.

Mega Diskont katalog od 03.05. do 13.05.

Mega Diskont je pripremio odlične popuste za svoje kupce od 3. maja do 13. maja. U ovom katalogu možete pronaći sve što vam je potrebno po sniženim cijenama, a mi vam predstavljamo najzanimljivije ponude za prehrambene proizvode, mliječne proizvode, meso i prerađevine od mesa, pića, kućnu hemiju, hranu za ljubimce i tekstil. Sve navedene cijene uključuju PDV.

Prehrambeni proizvodi

Brašno tip 500 5kg, Mlin Mujić – 6,55KM

Brašno tip 500 Mlin Mujić je odličan izbor za sve one koji žele napraviti najbolje kolače i peciva. Sa 5kg ovog brašna možete napraviti mnogo slatkih i slanih đakonija.

Riža dugo zrno 800g, Classy – 1,65KM

Classy riža dugo zrno je savršen izbor za pripremu ukusnih jela. Ova riža se lako kuha i ima odličan ukus. U Mega Diskont katalogu, Classy nudi popust od 20% na cijenu od 1,65KM.

Kafa 500g, Franck – 7,95KM

Kava Franck je omiljeni izbor mnogih ljubitelja kave. U ovom katalogu, možete pronaći Franck kavu po cijeni od 7,95KM.. Uživajte u šalici kave uz dodatan popust.

Mliječni program

Vajkram 200g, Meggle – 1,85KM

Vajkram Meggle je odličan namaz za vaš doručak ili užinu. Sa svojim jedinstvenim okusom, Vajkram će zadovoljiti svačiji ukus. U ovom katalogu, Vajkram Meggle je na popustu po cijeni od 1,85KM.

Sir feta 800g, White Cube – 5,95KM

Sir feta White Cube je savršen izbor za sve ljubitelje ovog sira. Ovaj sir ima jedinstvenu teksturu i okus, te će vaša jela biti ukusnija uz ovaj sir.

Meso i prerađevine od mesa

Pileći parizer 500g – 1,40KM

Pileći parizer je odličan izbor za sve one koji vole ukusan namaz za sendviče. U ovom katalogu, pileći parizer je na popustu te možete kupiti 500g po cijeni od samo 1,40KM. Iskoristite ovu priliku za uštedu i uživajte u ukusnom pilećem parizeru.

Salama Majevačka 90g, Menprom – 1,35KM

Majevačka salama Menprom je izvrsna kombinacija tradicionalnog okusa i kvalitete. Ova salama se priprema prema tradicionalnoj recepturi, što joj daje jedinstven okus. U ovom katalogu, Menprom nudi popust od 10% na cijenu od 1,35KM.

Narezak goveđi 150g, Ovako – 2,35KM

Ovako goveđi narezak je savršen izbor za sve one koji žele ukusan i hranjiv obrok. Ovaj narezak se priprema od najkvalitetnijeg mesa, te će vas zasititi i dati vam dovoljno energije za cijeli dan. U Mega Diskont katalogu, Ovako nudi popust od 20% na cijenu od 2,35KM.

Pića

Sok multivitamin 1,5l, Fruktako – 1,75KM

Multivitaminski sok Fruktako je odličan izbor za sve one koji žele osvježavajuće i zdravo piće. Sa svojim jedinstvenim ukusom, ovaj sok će zadovoljiti svačiji ukus. U ovom katalogu, Fruktako nudi popust od 20% na cijenu od 1,75KM.

Pivo 0,5l, Pan zlatni – 1,10KM

Pan zlatni pivo je odličan izbor za sve one koji vole pivo. Ovo pivo ima prepoznatljiv okus i kvalitetu, te će vas osvježiti u bilo koje vrijeme. U ovom katalogu, Pan nudi popust, potraži ga po cijeni od 1,10KM.

Kućna hemija

Sapun 90g, Palmolive – 0,90KM

Palmolive sapun je odličan izbor za sve one koji žele čistu i meku kožu. Ovaj sapun se priprema od prirodnih sastojaka, te ne iritira kožu. U Mega Diskont katalogu, Palmolive po super cijeni od 0,90KM.

Deo Nivea 150ml – 4,45KM

Nivea deo je odličan izbor za sve one koji žele dugotrajnu zaštitu od znojenja. Ovaj deo je nježan prema koži, te ne ostavlja tragove na odjeći. U ovom katalogu, Nivea nudi popust od 10% na cijenu od 4,45KM.

Hrana za ljubimce

Hrana za mačke 3kg, Golden – 8,55KM

Golden hrana za mačke je odličan izbor za sve vlasnike mačaka koji žele dati svojim ljubimcima najbolju hranu. Ova hrana se priprema od visokokvalitetnih sastojaka, te će vaša mačka biti zdrava i zadovoljna. U ovom katalogu, Golden hranu potraži po cijeni od 8,55KM.

Hrana za pse 10kg, Euro Dog – 16,95KM

Euro Dog hrana za pse je savršen izbor za sve vlasnike pasa koji žele dati svojim ljubimcima najbolju hranu. Ova hrana se priprema od najkvalitetnijih sastojaka, te će vaš pas biti zdrav i zadovoljan. U ovom katalogu, Euro Dog  po cijeni od 16,95KM.

Tekstil

Trenerka muška – 10,95KM

Muška trenerka je odličan izbor za sve muškarce koji žele udobnu i modernu odjeću. Ova trenerka se priprema od najkvalitetnijih materijala, te će vam pružiti maksimalnu udobnost. U ovom katalogu, trenerka je na popustu  po cijeni od samo 10,95KM.

Baby body – 2,95KM

Baby body je savršen izbor za sve roditelje koji žele dati svojoj bebi najbolju odjeću. Ovaj body se priprema od mekanog materijala, te ne iritira kožu bebe. U Mega Diskont katalogu, baby body je na popustu  po cijeni od samo 2,95KM.

Ženska bluza 19,95KM

Ženska bluza je odličan izbor za sve žene koje žele modernu i udobnu odjeću. Ova bluza se priprema od najkvalitetnijih materijala, te će vam pružiti maksimalnu udobnost. U ovom katalogu, ženska bluza je na popustu po cijeni od 19,95KM.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.