Mega Diskont akcija od 24.04. do 01.05.

Ističe: 01.05.

Sniženje do: 20%

Mega Diskont je jedna od najpovoljnijih trgovina na području Bosne i Hercegovine. Ova trgovina se ističe po pristupačnim cijenama, kvalitetnim proizvodima te vrhunskoj usluzi. U skladu s tim, Mega Diskont je objavio nove akcijske ponude koje će biti dostupne od 24.04. do 01.05. Tijekom ovog perioda, kupci će imati priliku nabaviti razne proizvode po značajno nižim cijenama. Ovaj popust će se odnositi na mnoge proizvode kao što su prehrambeni proizvodi, mliječni proizvodi, meso i prerađevine od mesa, kao i pića. U nastavku teksta saznajte više detalja o ponudi i proizvodima koji su dostupni po povoljnim cijenama u sklopu Mega Diskont akcije

Mega Diskont akcija od 24.04. do 01.05.

Mega Diskont je objavio nove akcijske ponude koje će biti dostupne od 24.04. do 01.05. Na popisu su mnogi prehrambeni proizvodi, mliječni proizvodi, meso i prerađevine od mesa, kao i pića. Sve proizvode možete kupiti po povoljnim cijenama sa značajnim popustima. U nastavku slijede detaljni opisi nekih proizvoda.

Mega Diskont akcija od 24.04. do 01.05. – Prehrambeni proizvodi

Majoneza delikates 650ml, Classy – 3,95KM

Majoneza delikates Classy dolazi u praktičnoj bočici od 650ml, a nudi se po cijeni od samo 3,95KM. Ovaj proizvod će zasigurno upotpuniti vašu kuhinju. Izrađena od visokokvalitetnih sastojaka, ova majoneza će se savršeno uklopiti uz vaša jela i obroke.

Ketchup blagi/ljuti 950g, Classy – 1,95KM

Ketchup blagi/ljuti Classy je dostupan u bočici od 950g i nudi se po cijeni od samo 1,95KM. Ovaj proizvod je idealan za one koji vole začinjeno jelo ili za one koji vole blagu varijantu ketchupa. Uz ovaj proizvod će vaši obroci biti ukusniji i bogatiji okusom.

Mega Diskont akcija od 24.04. do 01.05. – Mliječni proizvodi

Svježi sir 400g, Classy – 2,45KM

Svježi sir Classy od 400g nudi se po cijeni od 2,45KM. Ovaj proizvod je idealan za one koji vole svježi sir u svojim obrocima ili ga jednostavno vole jesti samog. Uz ovaj proizvod vaši obroci će biti bogatiji proteinima i zasitniji.

Mega Diskont akcija od 24.04. do 01.05. – Meso i prerađevine od mesa

Ćevapi pileći zamrznuti 400g – 2,35KM

Ćevapi pileći zamrznuti u pakovanju od 400g dostupni su po cijeni od samo 2,35KM. Ovaj proizvod je idealan za one koji vole ukusne i brze obroke, a ne žele provesti puno vremena u pripremi. Uz ove ćevape vaši obroci će biti ukusni i bogati proteinima.

Juneća roštiljska kobasica 250g – 1,95KM

Juneća roštiljska kobasica u pakiranju od 250g dostupna je po cijeni od samo 1,95KM. Ovaj proizvod je idealan za one koji vole mesne proizvode i žele ih brzo i jednostavno pripremiti. Uz ovu kobasicu vaši obroci će biti ukusni i hranjivi. Osim toga, ova kobasica je odlična za pripremu ukusnih sendviča i snackova za druženja sa prijateljima i porodicom.

Mega Diskont akcija od 24.04. do 01.05. – Pića

Radler pivo, limun 0,5l – 1,25KM

Radler pivo sa okusom limuna dostupan je u bočici od 0,5l i nudi se po cijeni od 1,25KM. Ovo osvježavajuće piće je idealno za ljubitelje piva i citrusnog okusa. Uz ovaj radler vaša ljetna zabava će biti još ugodnija i osvježavajuća.

Pivo Zimbru 0,5l – 0,90KM

Pivo Zimbru dostupno je u bočici od 0,5l i nudi se po cijeni od samo 0,90KM. Ovo pivo je savršen izbor za one koji vole uživati u pivu s prijateljima ili uz omiljene grickalice. Uz ovaj proizvod vaša zabava će biti još ugodnija i opuštajuća.

Jana voda 1,5l – 1,00KM

Jana voda u bočici od 1,5l nudi se po cijeni od samo 1,00KM. Ova voda je savršen izbor za sve one koji vole piti prirodnu mineralnu vodu. Uz ovu vodu vaša hidratacija će biti još učinkovitija i osvježavajuća.

Ukratko, Mega Diskont nudi mnoge proizvode po povoljnim cijenama. Prehrambeni proizvodi, mliječni proizvodi, meso i prerađevine od mesa te pića su samo neki od proizvoda koji su dostupni na popustu. Iskoristite ovu priliku i nabavite kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.