Konzum vikend akcija od 04.05. do 07.05.

Ističe: 07.05.

Sniženje do: 38%

Konzum vikend akcija od 04.05. do 07.05. donosi brojne popuste na prehrambene proizvode, mliječni program, meso i prerađevine od mesa, povrće i kućnu hemiju. Iskoristite ovu priliku za uštedu i napravite ukusna jela uz povoljnije sastojke, ili osvježite svoj dom uz omekšivače i deterdžente po povoljnijim cijenama. Konzum se trudi da kupcima uvijek pruži najbolju ponudu te se tako prilagođava različitim potrebama i preferencijama kupaca. Konzum vikend akcija od 04.05. do 07.05. nudi brojne proizvode po povoljnijim cijenama. Od prehrambenih proizvoda, možete uštedjeti na Marcaffe kafi i Ledo paniranim ribljim štapićima. U mliječnom programu, na akciji su ABC sir i Dukat Brzo&Fino mileram. Za ljubitelje mesa, Konzum vikend akcija donosi popuste na juneća rebra, mljeveno meso i svinjski but. Od povrća, možete kupiti kristal salatu, paradajz i krastavce po povoljnijim cijenama. Također, akcija uključuje i kućnu hemiju, a na popustu su Felce Azzura omekšivač za veš i Perfekte Wasche XXL deterdžent za veš. Novi Konzum katalog od 11.05. do 04.06. – U susret ljetu 

Konzum vikend akcija od 04.05. do 07.05.

Konzum vikend akcija traje od 04.05. do 07.05. i donosi brojne popuste na prehrambene proizvode, mliječni program, meso i prerađevine od mesa, povrće i kućnu hemiju. Pogledajmo neke od proizvoda koji su na sniženju i iskoristimo priliku za uštedu.

Prehrambeni proizvodi

Kafa 500g, Marcaffe – sniženo 20% – 7,95KM

Ako volite kafu, sada je pravo vrijeme da kupite Marcaffe kafu po povoljnijoj cijeni. Ova kafa se ističe svojim intenzivnim i bogatim okusom, a uz popust od 20% možete je kupiti po cijeni od 7,95KM.

Konzum vikend akcija od 04.05. do 07.05. – Panirani riblji štapići 300g, Ledo – sniženo 20% – 5,50KM

Za ljubitelje ribljih delicija, Ledo panirani riblji štapići su idealan izbor. Ovaj proizvod je sada na sniženju od 20% i možete ga kupiti po cijeni od 5,50KM.

Mliječni program

ABC sir 100g – 1,75KM

ABC sir je odličan izbor za ljubitelje sira. Ovaj sir karakteriše se laganom i kremastom teksturom te je idealan za topljenje. ABC sir se može kupiti po cijeni od 1,75KM.

Konzum vikend akcija od 04.05. do 07.05. – Brzo&Fino mileram 400g, Dukat – akcija -18% – 2,35KM

Dukat Brzo&Fino mileram odličan je izbor za pripremu raznih jela. Ovaj mileram je sada na akciji i možete ga kupiti po cijeni od 2,35KM.

Meso i prerađevine od mesa

Konzum vikend akcija od 04.05. do 07.05. – Juneća rebra kg – 11,65KM

Za ljubitelje junećeg mesa, Konzum vikend akcija donosi popust na juneća rebra. Ovo meso karakteriše se sočnim i bogatim ukusom, a sada ga možete kupiti po cijeni od 11,65KM po kilogramu.

Mljeveno meso kg, – 14,45KM

Mljeveno meso je osnova za pripremu raznih jela, a Konzum vikend akcija donosi popust na ovo meso. Mljeveno meso se može kupiti po cijeni od 14,45KM po kilogramu.

Svinjski but kg – 10,95KM

Svinjski but je idealan izbor za pripremu raznih jela. Ovaj mesni proizvod se ističe svojim bogatim ukusom i niskom cijenom. Svinjski but je sada na sniženju, pa ga možete kupiti po cijeni od 10,95KM po kilogramu.

Povrće

Kristal salata kom – 1,15KM

Kristal salata je ukusno i zdravo povrće, idealno za pripremu raznih salata i drugih jela. Ova salata se može kupiti po cijeni od 1,15KM po komadu.

Paradajz kg – 3,35KM

Paradajz je neizostavan sastojak u mnogim jelima, a Konzum vikend akcija donosi popust na ovaj proizvod. Paradajz se može kupiti po cijeni od 3,35KM po kilogramu.

Krastavac kg – 1,95KM

Krastavac je ukusno i osvježavajuće povrće, idealno za pripremu salata ili kao zdravi snack. Krastavac se sada može kupiti po cijeni od 1,95KM po kilogramu.

Kućna hemija

Omekšivač za veš 2l, Felce Azzura – akcija -37% – 3,95KM

Felce Azzura omekšivač za veš odličan je izbor za mekši i mirisniji veš. Ovaj omekšivač se sada može kupiti po cijeni od 3,95KM uz popust od 37%.

Perfekte Wasche XXL deterdžent za veš 4,305l – sniženo 27% – 10,95KM

Za čišći i svježiji veš, Konzum vikend akcija donosi popust na Perfekte Wasche XXL deterdžent za veš. Ovaj deterdžent se može kupiti po cijeni od 10,95KM uz popust od 27%.

Iskoristite ovu priliku za uštedu i napravite ukusna jela uz povoljnije sastojke, ili osvježite svoj dom uz omekšivače i deterdžente po povoljnijim cijenama. Osim što ćete uštedjeti novac, možete isprobati nove proizvode i raznovrsnije pripremati svoje omiljene obroke. Sve Konzum akcije možete pogledati na ovoj stranici. Ukoliko želite da budete informisani o budućim akcijama i ponudama, prijavite se BESPLATNO na naš newsletter ili nam se pridružite na Viberu. 

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.