Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04.

Ističe: 16.04.

Sniženje do: 51%

Ne propustite sjajne popuste ovog vikenda u Konzumu! Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04. donosi popuste do 51% na mnoge proizvode iz različitih kategorija. U ovom članku vam predstavljamo najbolje ponude ovog vikenda, koje uključuju prehrambene proizvode, voće i povrće, mliječne proizvode, meso i prerađevine od mesa, pića, kućnu hemiju i kućne potrebštine. Ovaj vikend je idealna prilika da opskrbite svoj dom kvalitetnim proizvodima po sjajnoj cijeni. Saznajte više o ponudama i uštedite novac u Konzumu!

Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04.2023.

Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04. prehrambenih proizvoda

Svježa Jaja M Klasa 30 Komada – 9,95KM

Svježa jaja su izuzetno važan dio prehrane, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam jaja M klase u pakovanju od 30 komada po cijeni od samo 9,95KM. Nabavite svježa jaja i uživajte u ukusnim obrocima koje ćete pripremiti za sebe i svoju porodicu.

Mljevena Kafa Ritual 500g – 6,95KM

Za sve ljubitelje kafe, Konzum Super Vikend Akcija nudi vam mljevenu kafu Ritual od 500g po cijeni od samo 6,95KM. Priuštite si kvalitetnu kafu po super cijeni i uživajte u njenom bogatom ukusu.

Dorina Čokolada Mliječna S Keksom Kraš 80g – Sniženje 32% – 1,15KM

Dorina čokolada mliječna s keksom Kraš je omiljeni desert mnogih, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam ovu čokoladu po sniženoj cijeni od 1,15KM uz popust od 32%. Iskoristite ovu priliku i priuštite si omiljeni desert po povoljnoj cijeni.

Orah Jezgra 1kg – 9,95KM

Orah je bogat izvor zdravih masti i drugih hranjivih sastojaka, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam orah jezgra od 1kg po cijeni od 9,95KM. Nabavite kvalitetne orahe po povoljnoj cijeni i uživajte u njihovim zdravstvenim prednostima.

Badem 1kg – 14,95KM

Bademi su još jedan izvor zdravih masti i hranjivih sastojaka, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam badem od 1kg po cijeni od 14,95KM. Priuštite si kvalitetne bademe po povoljnoj cijeni i unaprijedite svoju prehranu.

Povrće Za Supu Ledo 400g – Sniženje 20%

Povrće za supu je važan sastojak mnogih ukusnih jela, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam povrće za supu Ledo od 400g po sniženoj cijeni od 2,25KM uz popust od 20%. Nabavite kvalitetno povrće za supu i pripremite ukusna jela za svoju porodicu.

Brašno 25kg Pšenično Tip 500 Mlin Majić – 27,95KM

Brašno je neizostavan sastojak u pripremi kolača, hljeba i drugih pekarskih proizvoda. Konzum Super Vikend Akcija nudi vam brašno pšenično tip 500 od 25kg po cijeni od samo 27,95KM. Nabavite kvalitetno brašno i pripremite omiljene pekarske proizvode po povoljnoj cijeni.

Marodi Tejstenina 400g – Sniženje 51% – 1,95KM

Tjestenina je omiljena hrana mnogih, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Marodi tejestninu od 400g po sniženoj cijeni od 1,95KM uz popust od 51%. Priuštite si kvalitetnu tjesteninu po povoljnoj cijeni i uživajte u njenom ukusu.

Eva Sardine – Sniženje 22% – 1,95KM

Sardine su izvor zdravih masti i drugih hranjivih sastojaka, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Eva sardine po sniženoj cijeni od 1,95KM uz popust od 22%. Nabavite kvalitetne sardine po povoljnoj cijeni i uživajte u njihovom bogatom ukusu.

Čokolada Sa Rižm Riki XL Kandi 300g – Sniženje 34% – 3,45KM

Za sve ljubitelje čokolade, Konzum Super Vikend Akcija nudi vam čokoladu sa rižom Riki XL Kandi od 300g po cijeni od samo 3,45KM uz popust od 34%. Priuštite si kvalitetnu čokoladu po povoljnoj cijeni i uživajte u njenom bogatom ukusu.

Quattro Plazma Sladoled Ledo – Sniženje 20% – 9,95KM

Sladoled je omiljena poslastica mnogih, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Quattro plazma sladoled Ledo po sniženoj cijeni od 9,95KM uz popust od 20%. Nabavite omiljeni sladoled po povoljnoj cijeni i uživajte u njegovom ukusu.

Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04. velika izbor voća i povrća

Paradajz 1kg – Super Cijena 3,25KM

Povrće je važan dio zdrave ishrane, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam svježi paradajz po super cijeni od samo 3,25KM za 1kg. Nabavite kvalitetno povrće po povoljnoj cijeni i pripremite ukusne salate za svoju porodicu.

Narandža 1kg – Super Cijena 1,95KM

Narandža je puna vitamina C i drugih hranjivih sastojaka, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam svježe narandže po super cijeni od samo 1,95KM za 1kg. Nabavite kvalitetno voće po povoljnoj cijeni i uživajte u njegovom ukusu.

Jabuka Idared – Cijena 1,35KM

Jabuke su odličan izvor vlakana i drugih hranjivih sastojaka, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam kvalitetne jabuke Idared po cijeni od samo 1,35KM po komadu. Nabavite kvalitetno voće po povoljnoj cijeni i uživajte u njegovom ukusu.

Mliječni Program

Trajno Mlijeko Mila 1l u novoj Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04.- 1,95KM

Mlijeko je neizostavan dio ishrane mnogih, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam trajno mlijeko Mila od 1l po cijeni od samo 1,95KM. Nabavite kvalitetno mlijeko po povoljnoj cijeni i uživajte u njegovom ukusu.

Maslac Dukat 2x250g – Sniženje 19% – 10,95KM

Maslac je neizostavan sastojak u pripremi mnogih jela, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Dukat maslac od 2x250g po sniženoj cijeni od 10,95KM uz popust od 19%. Nabavite kvalitetan maslac po povoljnoj cijeni i pripremite omiljena jela za svoju porodicu.

Meso i Prerađevine od Mesa potražite u novom

Juneći But Bez Kosti 1kg – Super Cijena 17,95KM

Juneće meso je odličan izvor proteina i drugih hranjivih sastojaka, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam juneći but bez kosti po super cijeni od samo 17,95KM za 1kg. Nabavite kvalitetno meso po povoljnoj cijeni i pripremite ukusna jela za svoju porodicu.

Teleći Vrat s Kostima 1kg – 13,95KM

Teleće meso je niskokalorično i bogato proteinima, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam teleći vrat s kostima po cijeni od samo 13,95KM za 1kg. Nabavite kvalitetno meso po povoljnoj cijeni i pripremite ukusna jela za svoju porodicu.

Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04. donosi Janjetina 1kg – 19,95KM

Janjetina je ukusno i niskokalorično meso bogato proteinima, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam janjetinu po cijeni od samo 19,95KM za 1kg. Nabavite kvalitetno meso po povoljnoj cijeni i pripremite ukusna jela za svoju porodicu.

Perutnina Ptuj Salame – Sniženje 21%

Perutnina Ptuj salame su idealne za sendviče ili kao dio raznih jela, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam ove salame uz popust od 21%. Nabavite kvalitetne prerađevine od mesa po povoljnoj cijeni i pripremite ukusna jela za svoju porodicu.

Pića

Exotic Gazirana Voda Vitinka 1,5l – 1,75KM

Gazirana voda je osvježavajuće piće koje se može koristiti na razne načine, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Exotic gaziranu vodu Vitinka od 1,5l po cijeni od samo 1,75KM. Nabavite kvalitetno piće po povoljnoj cijeni i uživajte u njegovom osvježavajućem ukusu.

Pepsi Gazirani Napitak 2l – Sniženje 17% – 2,20KM

Pepsi je omiljeni gazirani napitak mnogih, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam ovaj napitak uz popust od 17% po cijeni od samo 2,20KM za 2l. Nabavite kvalitetan napitak po povoljnoj cijeni i uživajte u njegovom osvježavajućem ukusu.

Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04. donosi sniženje omekšivača do 36%

Deterdžent za Veš Selection Duel 3kg – Sniženje 17% – 7,45KM

Deterdžent za veš je neophodan proizvod u svakom domaćinstvu, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Selection Duel deterdžent od 3kg po sniženoj cijeni od 7,45KM uz popust od 17%. Nabavite kvalitetan deterdžent po povoljnoj cijeni i održavajte vašu odjeću čistom i mirišljavom.

Violeta Omekšivač za Veš Lagoon Original 2,7l – Sniženje – 36%

Omekšivač za veš će vašu odjeću učiniti mekanom i mirisnom, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Violeta omekšivač za veš Lagoon Original od 2,7l uz popust od 36%. Nabavite kvalitetan omekšivač po povoljnoj cijeni.

Baby Program

Lumpi Mega Pack Dječije Pelene Razne Veličine – Sniženje 23% u Konzum super vikend akcija od 13.04. do 16.04. – 19,95KM

Pelene su neophodne za brigu o vašoj bebi, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Lumpi Mega Pack pelene raznih veličina uz popust od 23% po cijeni od samo 19,95KM. Nabavite kvalitetne pelene po povoljnoj cijeni i osigurajte udobnost i suhoću za vašu bebu.

Baby Vlažne Maramice 80/1 – Sniženje 26% – 1,45KM

Vlažne maramice su neophodne za čišćenje i njegu kože vaše bebe, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam baby vlažne maramice uz popust od 26%. Nabavite kvalitetne vlažne maramice po povoljnoj cijeni i osigurajte higijenu i njegu za vašu bebu.

Kućne Potrebštine

Mega Kuhinjski Ubrus Neve 1kom – Sniženje 25% – 2,65KM

Kuhinjski ubrus je neophodan za održavanje higijene u kuhinji, a Konzum Super Vikend Akcija nudi vam Mega kuhinjski ubrus Neve uz popust od 25% po cijeni od samo 2,65KM za 1kom. Nabavite kvalitetan kuhinjski ubrus po povoljnoj cijeni i održavajte vašu kuhinju čistom i urednom.

Konzum Super Vikend Akcija od 13.04. do 16.04. nudi mnoge proizvode iz različitih kategorija po povoljnim cijenama. U ovom članku smo vam predstavili najzanimljivije ponude iz prehrambenih proizvoda, voća i povrća, mliječnog programa, mesa i prerađevina od mesa, pića, kućne hemije, baby programa i kućnih potrebština. Svi proizvodi su kvalitetni i dostupni po sniženim cijenama, što predstavlja idealnu priliku za uštedu novca i nabavku potrebnih proizvoda za vaš dom. Ne propustite priliku da iskoristite Konzum Super Vikend Akciju i nabavite kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Sve Konzum akcije možete pogledati na ovoj stranici. Ukoliko želite da budete informisani o budućim akcijama i ponudama, prijavite se BESPLATNO na naš newsletter ili nam se pridružite na Viberu. 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.