Konzum katalog od 09.03. do 02.04.

Ističe: 02.04.

Sniženje do: 62%

Donosimo najnoviji katalog od lanca supermarketa Konzum, koji će trajati od 9. marta do 2. aprila. Spremni ste za uštedu i proljetno čišćenje? Zavirite u ovaj akcijski katalog i pronađite odlične ponude na posuđe, male kućanske aparate, donje rublje za muškarce i žene, igračke i garniture za vrt, i svim potrebnim za čišćenje doma s popustima do čak 64%!

Asortiman posuđa u ovom Konzum katalogu je nevjerojatan, s velikim izborom tava, posuda, lonaca i drugih kuhinjskih pomagala. Bez obzira tražite li nešto za svakodnevnu upotrebu ili za posebne prigode, sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Novi Konzum katalog donosi sniženje na odjelu posuđa do -54%.

Ako ste u potrazi za novim malim kućanskim aparatima, ovaj katalog također ima puno ponuda za vas u novom Konzum katalogu. Na raspolaganju su vam blenderi, tosteri, mikseri i drugi uređaji koji će vam olakšati pripremu hrane i pića. Svi aparati u katalogu su visokokvalitetni i sniženi su za iznos do 60%, što znači da ćete uštedjeti puno novca na kupovini.

Uz bogatu ponudu posuđa i malih kućanskih aparata, Konzum katalog također sadrži i odlične ponude na muško i žensko donji veš. Bez obzira tražite li nešto za sebe ili za voljenu osobu, u ovom katalogu možete pronaći velik izbor proizvoda po vrlo pristupačnim cijenama.

I za kraj, ako vam nedostaje garnitura za vaš vrt, Konzum katalog ima odlične ponude na garniture za vrt. Možete pronaći vrtni namještaj, vrtni alat i dekorativne predmete po vrlo pristupačnim cijenama. Sniženja su do 62%, pa ne propustite ovu priliku za uštedu.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.