Konzum katalog od 08.05. do 21.05.

Ističe: 21.05.

Sniženje do: 50%

Konzum katalog od 08.05. do 21.05. nudi sniženja do čak 50% na razne proizvode! Ovaj katalog nudi široku paletu proizvoda koji su sniženi, uključujući prehrambene proizvode, mliječni program, meso i prerađevine od mesa, svježe voće i povrće, slatkiše i grickalice, pića, baby program, kućnu hemiju i ostale super ponude. A to nije sve – svaki proizvod je kvalitetan i pristupačan, što čini ovaj katalog idealnim za sve koji žele uštedjeti novac bez žrtvovanja kvalitete. Stoga, ne propustite priliku da kupite proizvode po najboljim cijenama, posjetite Konzum i pregledajte ovaj sjajni katalog.

Novi Konzum katalog od 11.05. do 04.06. – U susret ljetu 

Konzum katalog od 08.05. do 21.05.: Pregled najboljih ponuda

Konzum je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini, a svaki mjesec izbacuje katalog sa sjajnim popustima. U ovom članku predstavljamo vam Konzum katalog od 08.05. do 21.05. i pregled najboljih ponuda iz različitih kategorija.

Prehrambeni proizvodi

Ulje 1l, Zvijezda – akcija -13% – 2,95KM

Za sve one koji traže kvalitetno ulje po povoljnoj cijeni, Konzum je pripremio odličnu ponudu na Zvijezda ulje. Na akciji se nalazi pakiranje od 1 litre sa sniženjem od 13%, po cijeni od samo 2,95KM. Ovo ulje je odlično za pripremu svih vrsta jela, a posebno za pripremu salata i umaka.

Tjestenina 400g, Ragusa – sniženo 35% – 1,35KM

Ako volite tjesteninu, sigurno ćete se obradovati ponudi Konzuma na Ragusa tjesteninu. Na akciji je pakiranje od 400 grama sa sniženjem od 35%, po cijeni od samo 1,35KM. Ova tjestenina je napravljena od najkvalitetnijeg brašna i odlično se slaže sa svim vrstama umaka.

Riža – sniženje 12% – 2,85KM

Za sve ljubitelje riže, Konzum je pripremio odličnu ponudu na pakiranje riže sa sniženjem od 12%. Pakiranje od 1 kg možete kupiti po cijeni od samo 2,85KM. Ova riža ima izvrsnu aromu i teksturu i idealna je za pripremu svih vrsta jela.

Mljevena kafa 380g, Brazil – 6,50KM

Ako ste ljubitelj kave, ne propustite Konzumovu ponudu na mljevenu kafu iz Brazila. Pakiranje od 380 grama možete kupiti po cijeni od samo 6,50KM. Ova kafa ima bogat i intenzivan okus, savršen za početak svakog dana.

Mliječni program

Jogurt 2,8%m.m., Domaće blago – sniženo 20% – 2,00KM

Za sve one koji vole jogurt, Konzum je pripremio odličnu ponudu na Domaće blago jogurt. Na akciji se nalazi pakiranje od 1 kg sa sniženjem od 20%, po cijeni od samo 2,00KM. Ovaj jogurt ima nisku razinu masti i bogat je kalcijem i proteinima.

Kajmak 150g, Zelene doline – akcija -19% – 3,40KM

Ako volite kajmak, Konzum ima sjajnu ponudu za vas. Na akciji se nalazi pakiranje od 150 grama kajmaka Zelene doline sa sniženjem od 19%, po cijeni od samo 3,40KM. Ovaj kajmak ima bogat i pun okus i idealan je za pripremu sendviča ili kao dodatak jelima.

Sladoled 1,7l, Ledo – sniženje -21% – 5,95KM

Za sve ljubitelje sladoleda, Konzum je pripremio odličnu ponudu na Ledo sladoled. Na akciji se nalazi pakiranje od 1,7 litara sa sniženjem od 21%, po cijeni od samo 5,95KM. Ovaj sladoled dolazi u raznim okusima i sigurno će zadovoljiti svačiji ukus.

Meso i prerađevine od mesa

Teleći vrat sa skostima kg – 14,45KM

Za sve koji vole kvalitetno meso, Konzum je pripremio odličnu ponudu na teleći vrat sa skostima. Po cijeni od 14,45KM po kilogramu, ovo meso je idealno za pripremu raznih jela, posebno za roštilj.

Svježe pile kg, Cekin – 6,65KM

Za sve one koji preferiraju piletinu, Konzum ima sjajnu ponudu na svježe pile marke Cekin. Po cijeni od 6,65KM po kilogramu, ovo pile je idealno za pripremu ukusnih jela poput pečene piletine ili pilećih ražnjića.

Wudy hrenovke 4x100g, Sniženje -43% – 3,50KM

Za sve ljubitelje hrenovki, Konzum je pripremio odličnu ponudu na Wudy hrenovke. Na akciji se nalazi pakiranje od 4×100 grama sa sniženjem od 43%, po cijeni od samo 3,50KM. Ove hrenovke su idealne za pripremu hot doga ili kao dodatak raznim jelima.

Svježe voće i povrće

Tikvice kg – 1,95KM

Za sve ljubitelje povrća, Konzum ima sjajnu ponudu na tikvice. Po cijeni od samo 1,95KM po kilogramu, ovo povrće je idealno za pripremu ukusnih jela poput punjenih tikvica ili tikvica na žaru.

Mrkva kg – 2,10KM

Za sve koji vole zdravu hranu, Konzum ima sjajnu ponudu na mrkvu. Po cijeni od samo 2,10KM po kilogramu, ovo povrće je idealno za pripremu ukusnih jela poput juha, variva ili salata.

Luk kg – 1,95KM

Za sve koji žele dodati malo arome i okusa svojim jelima, Konzum ima sjajnu ponudu na luk. Po cijeni od samo 1,95KM po kilogramu, ovaj sastojak je idealan za pripremu svih vrsta jela, posebno umaka i variva.

Slatkiši i grickalice

Frondi vafel 250g, Kraš – sniženo 22% – 2,45KM

Za sve ljubitelje slatkiša, Konzum ima odličnu ponudu na Frondi vafle od Kraša. Na akciji se nalazi pakiranje od 250 grama sa sniženjem od 22%, po cijeni od samo 2,45KM. Ovi vafli su idealni za užinu ili kao dodatak uz kavu.

Dorina čokolada 95g – sniženje -34% – 1,35KM

Za sve ljubitelje čokolade, Konzum ima sjajnu ponudu na Dorina čokoladu. Na akciji se nalazi pakiranje od 95 grama sa sniženjem od 34%, po cijeni od samo 1,35KM. Ova čokolada dolazi u raznim okusima i sigurno će zadovoljiti svačiji ukus.

Doritos 100g – akcija -26% – 1,85KM

Za sve ljubitelje grickalica, Konzum ima odličnu ponudu na Doritos čips. Na akciji se nalazi pakiranje od 100 grama sa sniženjem od 26%, po cijeni od samo 1,85KM. Ovi čips su idealni za grickanje uz filmove ili kao dio zabave.

Pića

Cocta 1,5l – sniženje 13% – 1,95KM

Za sve koji vole gazirana pića, Konzum ima sjajnu ponudu na Cocta piće. Na akciji se nalazi pakiranje od 1,5 litara sa sniženjem od 13%, po cijeni od samo 1,95KM. Ovo piće ima izvrsnu aromu i savršeno se slaže uz sve vrste hrane.

Sok 1,5l, Nectar – sniženje -21% – 2,30KM

Za sve koji vole sokove, Konzum ima odličnu ponudu na Nectar sokove. Na akciji se nalazi pakiranje od 1,5 litara sa sniženjem od 21%, po cijeni od samo 2,30KM. Ovi sokovi dolaze u raznim okusima i savršeni su za osvježenje tijekom ljetnih dana.

Cedevita napitak 200g – akcija -20% – 2,65KM

Za sve koji vole osvježavajuće napitke, Konzum ima sjajnu ponudu na Cedevita napitak. Na akciji se nalazi pakiranje od 200 grama sa sniženjem od 20%, po cijeni od samo 2,65KM. Ovaj napitak dolazi u raznim okusima i sadrži mnogo vitamina i minerala koji su važni za naše tijelo.

Baby program

Lino Frutolino 100g – 1,75KM

Za sve roditelje koji traže zdrave i ukusne grickalice za svoju djecu, Konzum ima sjajnu ponudu na Lino Frutolino. Po cijeni od samo 1,75KM po pakiranju od 100 grama, ove grickalice su savršene za užinu ili kao dodatak uz voće.

Hipp Hipps 100g – 1,75KM

Za sve bebe koje su već počele jesti čvrstu hranu, Konzum ima sjajnu ponudu na Hipp Hipps žitarice. Po cijeni od samo 1,75KM po pakiranju od 100 grama, ove žitarice su bogate vitaminima i mineralima koji su važni za zdrav rast i razvoj vaše bebe.

Lumpi baby pelene Mega Pack f- 20,95KM

Za sve roditelje koji traže kvalitetne pelene za svoju bebu, Konzum ima sjajnu ponudu na Lumpi baby pelenama. Na akciji se nalazi Mega Pack sa 56 pelena po cijeni od samo 20,95KM. Ove pelene su izuzetno mekane i udobne za vašu bebu, a istovremeno i vrlo apsorbirajuće.

Kućna hemija

Deterdžent za veš kg, Faks – akcija 40% – 28,95KM

Za sve koji traže kvalitetan deterdžent za veš, Konzum ima sjajnu ponudu na Faks deterdžentu. Na akciji se nalazi pakiranje od 1,8 kilograma sa sniženjem od 40%, po cijeni od samo 28,95KM. Ovaj deterdžent je izuzetno učinkovit i uklanja čak i najtvrdokornije mrlje.

Tečni deterdžent za osjetljive tkanine 2,7l, Nila – sniženo 42% – 8,95KM

Za sve koji traže blagi i nježan deterdžent za osjetljive tkanine, Konzum ima sjajnu ponudu na Nila tekućem deterdžentu. Na akciji se nalazi pakiranje od 2,7 litara sa sniženjem od 42%, po cijeni od samo 8,95KM. Ovaj deterdžent je posebno formuliran kako bi zaštitio osjetljive tkanine poput svile i vune.

Ostale super ponude

50% popusta na posteljine i peškire

Za sve koji traže kvalitetne posteljine i peškire po povoljnoj cijeni, Konzum ima sjajnu ponudu sa 50% popusta. Ova ponuda se odnosi na sve posteljine i peškire u Konzumu, a vrijedi samo tijekom trajanja kataloga.

Intex bazen 366x76cm – 165KM

Za sve koji žele osvježiti svoje dvorište tijekom ljetnih mjeseci, Konzum ima sjajnu ponudu na Intex bazenima. Na akciji se nalazi bazen dimenzija 366x76cm po cijeni od samo 165KM. Ovaj bazen je izuzetno kvalitetan i izdržljiv, te će vam pružiti mnogo sati zabave i osvježenja.

Intex madrac, Queen size – 125KM

Za sve koji traže kvalitetan madrac po povoljnoj cijeni, Konzum ima sjajnu ponudu na Intex madracima. Na akciji se nalazi Queen size madrac po cijeni od samo 125KM. Ovaj madrac je izuzetno udoban i idealan za spavanje u kampu ili na putovanjima.

Koferi Esmeria – 50% popusta

Za sve koji traže kvalitetne i praktične kofera po povoljnoj cijeni, Konzum ima sjajnu ponudu na Esmeria koferima. Na akciji se nalazi cijeli asortiman kofera sa sniženjem od 50%. Ovi koferi su izuzetno izdržljivi i praktični, te će vam pomoći da organizirate svoje putovanje na najbolji mogući način.

Konzum katalog od 08.05. do 21.05. nudi sjajne ponude na raznim proizvodima, uključujući prehrambene proizvode, mliječni program, meso i prerađevine od mesa, svježe voće i povrće, slatkiše i grickalice, pića, baby program, kućnu hemiju i ostale super ponude. Svi proizvodi su dostupni po vrlo povoljnim cijenama, što čini ovaj katalog idealnim za sve koji žele uštedjeti novac bez žrtvovanja kvalitete. Stoga, svakako posjetite Konzum i iskoristite ovu sjajnu ponudu dok traje. Sve Konzum akcije možete pogledati na ovoj stranici. Ukoliko želite da budete informisani o budućim akcijama i ponudama, prijavite se BESPLATNO na naš newsletter ili nam se pridružite na Viberu. 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.