Konzum akcija sniženo i svježe od 01.05. do 03.05

Ističe: 03.05.

Sniženje do: 20%

Konzum akcija sniženo i svježe od 01.05. do 03.05 donosi širok asortiman proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. U nastavku pročitajte o nekima od proizvoda koji su na akciji. Novi Konzum katalog od 11.05. do 04.06. – U susret ljetu 

Konzum akcija sniženo i svježe od 01.05. do 03.05 snizenje u konzumu akcija

Voće i povrće

Kupus 1kg – 1,95KM

Kupus, jedna od najstarijih kultiviranih biljaka u svijetu, možete pronaći po cijeni od 1,95KM za kilogram. Kupus je bogat vlaknima, vitaminom C i K, te mineralima poput kalcija i magnezija. Uz kupus možete pripremiti razne ukusne i zdrave obroke, poput salata, variva ili juha.

Crveni luk 1kg – 1,95KM

Crveni luk, važan sastojak mnogih jela, možete pronaći po cijeni od 1,95KM za kilogram. Luk je bogat antioksidansima, vitaminom C i B6, te mineralima poput željeza i mangana. Uz crveni luk možete pripremiti ukusna jela, poput umaka, variva ili pečenja.

Limun 1kg – 2,10KM

Limun, poznat po svom osvježavajućem okusu i bogatstvu vitamina C, možete pronaći po cijeni od 2,10KM za kilogram. Limun je važan za jačanje imuniteta, poboljšanje probave i sprečavanje stvaranja kamenaca u bubregu. Uz limun možete pripremiti osvježavajuće napitke, salate ili kolače.

Narandža 1kg – 1,85KM

Narandža, jedna od najpoznatijih citrusnih voćki, možete pronaći po cijeni od 1,85KM za kilogram. Narandža je bogata vitaminom C, vlaknima i antioksidansima, te je važna za jačanje imuniteta i sprečavanje stvaranja kamenaca u bubregu. Uz narandžu možete pripremiti ukusne sokove, salate ili kolače.

Kurška 1kg – 2,95KM

Kruška, slatko i sočno voće bogato vlaknima, vitaminom C i K, te mineralima poput bakra i kalija, možete pronaći po cijeni od 2,95KM za kilogram. Kruške su idealne za pripremu zdravih obroka, poput smoothieja, salata ili pečenja.

Meso i prerađevine od mesa

Konzum akcija sniženo i svježe od 01.05. do 03.05 – Teleća rebra s kostima 1kg

Teleća rebra s kostima, ukusno meso bogato proteinima i mineralima poput željeza i cinka, možete pronaći po cijeni od 12,95KM za kilogram. Teleća rebra su idealna za pripremu ukusnih jela na roštilju ili u pećnici. Ovo meso se može pripremiti na različite načine i služiti kao glavno jelo uz prilog po izboru.

U periodu od 01.05. do 03.05. u Konzumu možete pronaći akciju sniženih cijena i svježih proizvoda. Širok asortiman voća, povrća, mesa, prerađevina od mesa i mliječnih proizvoda je na raspolaganju po izuzetno povoljnim cijenama.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.