Konzum akcija od 17.04. do 19.04.

Ističe: 19.04.

Sniženje do: 20%

Konzum akcija od 17.04. do 19.04. nudi vrlo povoljne cijene na odabrane proizvode, te je idealna prilika za sve kupce koji žele uštedjeti prilikom kupovine. Osim što nudi vrlo konkurentne cijene, Konzum se ističe i po kvaliteti proizvoda koje nudi, te po vrlo ljubaznom osoblju koje uvijek stoji na raspolaganju kupcima.

Konzum akcija od 17.04. do 19.04: Pregled ponude i popusta

Konzum je najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini, a akcije koje redovno organizuje pravi su raj za sve koji vole uštedjeti pri kupovini. U ovom članku ćemo vam predstaviti najnoviju Konzum akciju koja traje od 17.04. do 19.04. i pregledati ponudu i popuste koji su vam dostupni.

Svježe meso

Svježe meso je neizostavan dio svakog obroka, a ako ste ljubitelj junetine, Konzum ima odličnu ponudu za vas. Naime, u sklopu aktualne akcije, možete kupiti Juneći flam po cijeni od samo 13,45KM po kilogramu.

Voće i povrće

Voće i povrće su temelj zdrave prehrane, a Konzum vam nudi široku paletu svježih proizvoda po vrlo povoljnim cijenama. Tijekom aktualne akcije, možete kupiti sljedeće proizvode:

Crveni luk

Crveni luk je sastojak koji se često koristi u kulinarstvu, a Konzum vam ga nudi po cijeni od samo 1,95KM po kilogramu. Ovaj proizvod je izuzetno zdrav i bogat vitaminima i mineralima.

Mladi kupus

Mladi kupus je također vrlo zdrav i ukusan povrtni proizvod, a Konzum ga nudi po cijeni od samo 2,35KM po kilogramu. Ovaj proizvod je bogat vlaknima i vitaminima te pomaže u održavanju dobrog zdravlja.

Kivi

Kivi je voće koje ima izuzetno visoku nutritivnu vrijednost, a Konzum vam nudi pakiranje u korpici po cijeni od samo 2,35KM. Ovo voće je bogato vitaminima C i K te sadrži velike količine vlakana.

Salata kristal

Salata kristal je izvrsna salata za pripremu zdravih obroka, a Konzum vam nudi komad po cijeni od samo 1,25KM. Ova salata je bogata vlaknima i vitaminima te ima vrlo malo kalorija.

Kao što možete vidjeti, Konzum vam nudi vrlo širok izbor svježeg voća i povrća po vrlo povoljnim cijenama. Ne propustite priliku iskoristiti ovu akciju i napravite zalihe zdravih namirnica.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.