Konzum akcija od 16.10. do 18.10.

Ističe: 18.10.

Sniženje do: 20%

Ova Konzum akcija od 16.10. do 18.10. predstavlja izvanrednu priliku za uštedu na najsvježijim namirnicama i vrhunskim mesnim proizvodima. Iskoristite ove nevjerojatne popuste i osigurajte zdrave, ukusne obroke za sebe i svoju obitelj. Ne propustite priliku da napunite svoje košare visokokvalitetnim proizvodima dok štedite novac.

Konzum Akcija od 16.10. do 18.10. – Uštedite na Najsvježijim Namirnicama i Više

Nabavite najsvježije proizvode po povoljnim cijenama na Konzum akciji od 16.10. do 18.10. Iskoristite nevjerojatne popuste na voće, povrće, meso i mesne prerađevine, te uštedite dok se brinete o zdravlju svoje obitelji.

Voće i Povrće

Crveni luk 5kg – 4,95KM

Crveni luk, sastojak od vitalnog značaja u mnogim jelima, dostupan je po nevjerojatnoj cijeni od 4,95KM za 5kg. Sa svojim jedinstvenim okusom i hranjivim sastavom, crveni luk je ključan sastojak koji pruža ukus i zdravlje svakom jelu koje pripremate. Iskoristite ovu Konzum akciju da napunite svoje zalihe.

Avokado kom – 2,30KM

Avokado, popularni izbor među ljubiteljima zdrave prehrane, sada je dostupan po samo 2,30KM po komadu. Ovaj bogati izvor masti zdrav je dodatak vašem jelovniku. Od guacamolea do ukusnih sendviča, avokado dodaje poseban okus i hranjivu vrijednost vašim obrocima. Iskoristite ovu ponudu i dodajte ovo ukusno voće svom jelovniku.

Nar kg – 3,35KM

Nar, bogatstvo sočnih sjemenki prekrivenih slatkim crvenim omotačem, dostupan je po samo 3,35KM po kilogramu. Sa svojim obiljem antioksidansa i vitaminima, nar je ne samo osvježavajući voćni dodatak vašem danu, već je i zdrav izbor za jačanje imuniteta. Iskoristite ovu izvrsnu ponudu da dodate svježinu i zdravlje svom jelovniku.

Kruška kg – 3,25KM

Kruška, sočno voće koje blagotvorno djeluje na probavni sustav i obogaćuje vaš jelovnik hranjivim vrijednostima, sada je dostupna po povoljnoj cijeni od 3,25KM po kilogramu. Iskoristite ovu priliku da napunite svoju košaru svježim, ukusnim kruškama koje će vas osvježiti i opskrbiti vas hranjivim sastojcima. Sve Konzum akcije možete pogledati na ovoj stranici. Ukoliko želite da budete informisani o budućim akcijama i ponudama, prijavite se BESPLATNO na naš newsletter ili nam se pridružite na Viberu. 

Meso i Mesne Prerađevine

Juneći but kg – 17,45KM

Juneći but, mekano i sočno meso koje se lako priprema na različite načine, dostupno je na Konzum akciji po cijeni od 17,45KM po kilogramu. Ovo visokokvalitetno meso osigurava vrhunski okus i hranjive sastojke za vaše obiteljske obroke. Iskoristite ovu ponudu da napunite svoj hladnjak s vrhunskim komadima mesa koji će oplemeniti vaše jelovnike.

Svinjski but kg – 11,45KM

Svinjski but, univerzalni sastojak koji se može pripremati na bezbroj načina, sada je dostupan po cijeni od 11,45KM po kilogramu. Sa svojim bogatim okusom i prilagodljivošću u različitim receptima, svinjski but je nezamjenjiv sastojak mnogih omiljenih jela. Iskoristite ovu priliku da obogatite svoj jelovnik visokokvalitetnim svinjskim mesom.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.