Konzum akcija od 06.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 50%

Tražite neverovatne akcije na Dan žena? Ne tražite dalje od Konzum marketa, jednog od najvećih supermarketa u Bosni i Hercegovini. Konzum novi akcijski katalog  je tu baš na vrijeme za Dan žena, sa fantastičnim ponudama do 50% popusta.

Ugodite svojim sladokuscima izborom slatkiša, sada sniženih do 28%. Iznenadite svoje najmilije poklon setom koji je sada dostupan do 21% popusta. Nadogradite svoju kuhinju izborom modernog posuđa, sada na popustu do 50%. I podignite svoju rutinu ljepote na viši nivo uz naš izbor kozmetičke tehnologije, uključujući fenove za kosu i pegle, sada snižene do 25%.

Ne propustite ove nevjerovatne ponude! Posjetite Konzum markete danas i iskoristite popuste za Dan žena. Od slatkiša do posuđa, poklona do kozmetičkih proizvoda, prnađite sve što vam je potrebno da Dan žena bude poseban. Požurite prije nego što ove ponude nestanu!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.