Jysk katalog od 27.04. do 10.05.

Ističe: 10.05.

Sniženje do: 65%

U ovom katalogu Jysk nudi sjajne popuste na proizvode za dom i baštu. Bilo da tražite novu baštensku garnituru, jorgan, vazu, tepih, posteljinu ili kućni ogrtač, ovaj katalog nudi sjajne popuste i odlične mogućnosti za uštedu. Iskoristite ovu priliku i unesite toplinu, udobnost i ljepotu u svoj dom.

Stigao je novi JYSK katalog od 11.05. do 24.05.. Novi JYSK katalog možete pogledati ovdje.

Jysk katalog od 27.04. do 10.05.: Popusti do 60% na proizvode za dom i baštu

Jysk, poznati brend koji nudi kvalitetan namještaj i opremu za dom i baštu, upravo je objavio novi katalog s popustima od 27.04. do 10.05. Ovaj katalog nudi veliki izbor proizvoda za vaš dom i baštu s popustima koji se kreću od 20% pa sve do 60%.

Dani baštenskog namještaja: Uštedite 20-40% na cjelokupnom baštinskom namještaju

Dani baštenskog namještaja su stigli u Jysk! U periodu od 27.04. do 03.05. uštedite 20-40% na cjelokupnom baštinskom namještaju. Ako tražite savršenu garnituru za svoju terasu ili vrt, ovo je prilika koju ne smijete propustiti.

Mora Lounge baštenska garnitura –  sniženo 40%

Jedna od najboljih ponuda je Mora Lounge baštenska garnitura koja uključuje stol, dvosjed i dvije stolice. Ova garnitura je snižena 40% i sada košta samo 775KM. Sjajna ponuda za sve koji traže modernu, udobnu i kvalitetnu baštensku garnituru.

Sniženje do 20-60% na sve jorgane

Vikanes jorgan – snizeno 50%

Vikanes jorgan s prozračnim izolacijskim punjenjem od silikoniziranog spiralnog šupljeg vlakna je snižen 50% i sada košta samo 45KM. Ovaj jorgan je odličan izbor za sve koji traže toplinu i udobnost tokom noći.

Vikanes jorgan –  snizeno 50% – 45KM

Mie jorgan sa punjenjem od spiralnog šupljeg vlakna je također snižen i sada košta samo 40KM. Ovaj jorgan nudi udobnost i kvalitetu po vrlo povoljnoj cijeni.

Akcija 20-50% popusta na svim vazama, kućnim saksijama i umjetnim biljkama

Sada je vrijeme da osvježite svoj dom i baštu novim cvijećem i biljkama. U periodu od 27.04. do 10.05. u Jysk-u možete pronaći vaze, kućne saksije i umjetne biljke sa popustima od 20-50%.

Torgeir umjetna biljka – sniženo 45%

Torgeir umjetna biljka je snižena 45% i sada košta samo 6KM. Ova biljka je odličan izbor za sve koji žele osvježiti svoj dom, a nemaju vremena za održavanje prave biljke.

Solvi saksija – sniženo 20%

Solvi saksija je snižena 20% i sada košta samo 60KM. Ova moderna i elegantna saksija savršeno se uklapa u svaki interijer.

Uštedite 20-40% na svim tepisima

Tepisi su neophodni elementi svakog doma, a ovaj katalog nudi sjajne popuste na sve tepihe. Uštedite 20-40% na svim tepisima u periodu od 27.04. do 10.05.

Ovi tepisi nisu samo dekorativni, već su i funkcionalni i udobni. Širok izbor tepiha dostupan je po vrlo povoljnim cijenama, stoga iskoristite ovu priliku i unesite toplinu i udobnost u svoj dom.

Uštedite 20-50% na svim setovima posteljine

Uštedite 20-50% na svim setovima posteljine u Jysk-u. Ovaj katalog nudi sjajne popuste na sve vrste posteljine, od satenske do žersej posteljine.

Blema set satenske postiljne – sniženo 50%

Blema set satenske posteljine je snižen 50% i sada košta samo 35KM. Ovaj set uključuje jednu jastučnicu i jednu posteljinu od kvalitetnog materijala koji će vam pružiti udobnost i toplinu tokom noći.

Plahta od žerseja sa gumenom trakom – 33% popusta

Plahta od žerseja sa gumenom trakom je također snižena 33% i sada košta samo 30KM. Ova plahta odlikuje se mekoćom i udobnošću, te će vam pružiti sjajan san.

Popust od 20% do 40% na sve kućne ogrtače

U periodu od 27.04. do 10.05. uštedite od 20% do 40% na sve kućne ogrtače u Jysk-u. Ako želite dodati malo udobnosti svom domu, onda je ovaj popust prava prilika za vas.

Nitta kućni ogrtač – sniženo 33%

Nitta kućni ogrtač je snižen 33% i sada košta samo 40KM. Ovaj ogrtač je izrađen od kvalitetnog materijala i pruža izuzetnu toplinu i udobnost.

Bullmark kucni ogrtac – sniženo 40%

Bullmark kućni ogrtač je snižen 40% i sada košta samo 59KM. Ovaj ogrtač je vrlo mekan i udoban, te će vas savršeno zagrijati tokom hladnih dana.

 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.