Jysk katalog od 25.05. do 07.06.

Ističe: 07.06.

Sniženje do: 60%

Jysk katalog od 25.05. do 07.06. – Uštedite do 60% na kvalitetnom namještaju i dekoracijama! Dobrodošli u Jysk svijet povoljnosti! Imamo sjajne vijesti za sve koji žele osvježiti svoj dom ili vrt po izuzetno povoljnim cijenama. U periodu od 25.05. do 07.06., Jysk vam pruža neodoljive mogućnosti da uštedite do 60% na kvalitetnom namještaju i dekoracijama.

Zamislite udobnost i eleganciju kvalitetnih madraca koji su sniženi za 50% ili posteljinu koja će unijeti osjećaj luksuza sa uštedom od 30%. Ako vam treba novi komad namještaja, imamo ponude sa sniženjem do 40% na moderne stoliće, fotelje i ormare. Ne zaboravimo ni dekoracije koje će dodati poseban šarm vašem prostoru. Ukrasne jastučnice, korpe, zdjele i fenjeri su samo neki od predmeta koje možete pronaći po cijenama sniženim do 40%. Pogledajte Jysk katalog od 25.05. do 07.06. i iskoristite ove fantastične ponude. Ne propustite priliku da uštedite i unesete svježinu, udobnost i eleganciju u svoj dom.

Pogledajte Bingo vikend akcija do 28.05.

Jysk katalog od 25.05. do 07.06. – Uštedite na kvalitetnom namještaju i dekoracijama

Jysk je poznata kompanija koja nudi širok asortiman kvalitetnih proizvoda za vaš dom. U periodu od 25.05. do 07.06., Jysk vam pruža izvanredne mogućnosti da uštedite na raznim proizvodima, uključujući madrace, namještaj, dekoracije i vrtni namještaj. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najboljih ponuda koje možete pronaći u Jysk katalogu. Ne propustite ovu sjajnu priliku da opremite svoj dom po povoljnim cijenama.

Dani spavanja – Uštede do 60%

Ako želite osigurati dobar san i udobnost tokom noći, Jysk ima odlične ponude za vas. U periodu od 25.05. do 31.05., možete uštedjeti do 60% na različitim madracima i posteljini. Evo nekih proizvoda koji se ističu:

Dreamzone Plus F40 madrac – Akcija -50% – 165KM

Dreamzone Plus F40 madrac je vrhunski izbor za udoban san. Uz njegovu posebnu strukturu i visokokvalitetne materijale, ovaj madrac pruža optimalnu potporu vašem tijelu tokom spavanja. Uz popust od 50%, možete ga nabaviti po izuzetno povoljnoj cijeni od samo 165KM.

Dreamzone Gold T50 nadmadrac – Sniženje 50% – 200KM

Ako želite dodatni sloj udobnosti na svom madracu, Dreamzone Gold T50 nadmadrac je savršen izbor. Napravljen od kvalitetnih materijala, ovaj nadmadrac će vam pružiti dodatnu udobnost i podršku tokom spavanja. Iskoristite sniženje od 50% i nabavite ga po cijeni od samo 200KM.

Dreamzone Plus S65 madrac – Ušteda 60% – 275KM

Dreamzone Plus S65 madrac je pravi izbor za one koji traže vrhunsku kvalitetu i udobnost. Sa svojim slojevima od memorijske pjene i drugih visokokvalitetnih materijala, ovaj madrac pruža izuzetnu potporu vašem tijelu. U periodu dana spavanja, možete uštedjeti čak 60% i nabaviti ovaj madrac po cijeni od samo 275KM.

Okshornet jorgan – Ušteda 60% – 90KM

Za dodatnu toplinu tokom hladnih noći, Okshornet jorgan je savršen izbor. Napravljen od kvalitetnih materijala, ovaj jorgan će vam pružiti toplinu i udobnost. Iskoristite sniženje od 60% i nabavite ga po cijeni od samo 90KM.

Set posteljine od Perkala – Ušteda 30% – 55KM

Za osvježenje izgleda vaše spavaće sobe, set posteljine od Perkala je odličan izbor. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, ovaj set posteljine će dodati dodir elegancije vašem prostoru. Uštedite 30% i nabavite ovaj set po cijeni od samo 55KM.

Namještaj po super cijenama

Osim sjajnih ponuda na madracima i posteljini, Jysk također nudi i povoljne cijene na namještaju za vaš dom. Uzmite u obzir neke od najboljih ponuda namještaja koje možete pronaći u Jysk katalogu:

Nybo stolić – Akcija -22% – 35KM

Nybo stolić je funkcionalan komad namještaja koji će upotpuniti izgled vašeg dnevnog boravka. Sa svojom modernom i elegantnom estetikom, ovaj stolić će dodati poseban šarm vašem prostoru. Iskoristite popust od 22% i nabavite ga po cijeni od samo 35KM.

Tune fotelja – Ušteda 24% – 175KM

Tune fotelja je savršen izbor za one koji žele udobnost i stil u svom domu. Sa svojom mekanom presvlakom i modernim dizajnom, ova fotelja će vam pružiti oazu udobnosti. Uštedite 24% i nabavite je po cijeni od samo 175KM.

Gedved dvosjed – Sniženje 37% – 750KM

Gedved dvosjed je elegantan komad namještaja koji će unijeti eleganciju u vaš dnevni boravak. Sa svojim udobnim sjedištem i kvalitetnim materijalima, ovaj dvosjed je pravi izbor za opuštanje i uživanje. Iskoristite sniženje od 37% i nabavite ga po cijeni od samo 750KM.

Uštedite do 40% na svim ormarima

Ako vam treba novi ormar za vašu spavaću sobu ili hodnik, Jysk ima odlične ponude za vas. Uštedite do 40% na različitim modelima ormara, uključujući:

Lintrup ormar – Ušteda 35% – 650KM

Lintrup ormar je funkcionalan i elegantan izbor za vašu spavaću sobu. Sa svojim prostranim unutrašnjim prostorom i modernim dizajnom, ovaj ormar će vam pružiti dovoljno prostora za vašu odjeću i ostale predmete. Uzmite u obzir uštedu od 35% i nabavite ga po cijeni od samo 650KM.

Vedde ormar – Ušteda 40% – 660KM

Vedde ormar je praktičan i stilski ormar koji će se uklopiti u bilo koji prostor. Sa svojim policama i vješalicama, ovaj ormar će vam pomoći da organizujete svoju odjeću i dodatke. Uštedite 40% i nabavite ga po cijeni od samo 660KM.

Dekoracije za dodatnu ljepotu

Jysk također nudi razne dekorativne predmete koji će unijeti dodatnu ljepotu u vaš dom. Evo nekih dekoracija koje možete pronaći u Jysk katalogu:

Avel korpa – Uštede 28% – 25KM

Avel korpa je predivan dodatak za vašu dnevnu sobu ili spavaću sobu. Sa svojim prirodnim izgledom i visokokvalitetnim materijalom, ova korpa će dodati toplinu i eleganciju vašem prostoru. Iskoristite uštedu od 28% i nabavite je po cijeni od samo 25KM.

Victor zdjela – 16,50KM

Victor zdjela je funkcionalna i moderna dodatna za vašu kuhinju ili trpezariju. Sa svojim atraktivnim dizajnom i kvalitetnim materijalom, ova zdjela će se istaknuti na vašem stolu. Nabavite je po cijeni od samo 16,50KM.

Ukrasna jastučnica – 11,50KM

Ukrasne jastučnice su sjajan način da osvježite izgled svoje sofe ili kreveta. Jysk nudi razne ukrasne jastučnice po povoljnim cijenama. Uzmite u obzir nabavku ukrasne jastučnice po cijeni od samo 11,50KM.

Vrtni namještaj i dekoracije

Ako želite opremiti svoj vrt ili terasu, Jysk nudi fantastične ponude na vrtnom namještaju i dekoracijama. Evo nekih proizvoda koje možete pronaći u Jysk katalogu:

Oddesund Lounge Baštenska garnitura – Stol + trosjed + 2 stolice – Ušteda 40% – 2000KM

Oddesund Lounge Baštenska garnitura je savršen izbor za opuštanje na otvorenom prostoru. Sa svojom udobnošću i modernim dizajnom, ova garnitura će vam pružiti ugodne trenutke na svježem zraku. Uštedite 40% i nabavite je po cijeni od samo 2000KM.

Entiteta fenjer – Ušteda 40% – 65KM

Entiteta fenjer je dekorativni element koji će dodati šarm i romantiku vašem vrtu ili terasi. Sa svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnim materijalima, ovaj fenjer će stvoriti predivnu atmosferu. Uzmite u obzir uštedu od 40% i nabavite ga po cijeni od samo 65KM.

Agger suncobran – Uštedite 39% – 115KM

Agger suncobran je neophodan dodatak za zaštitu od sunca tokom toplih ljetnih dana. Sa svojom veličinom i kvalitetnim materijalima, ovaj suncobran će vam pružiti hlad i udobnost. Iskoristite uštedu od 39% i nabavite ga po cijeni od samo 115KM.

Uživajte u uštedama i unesite svježinu i udobnost u svoj dom i vrt sa sjajnim ponudama iz Jysk kataloga od 25.05. do 07.06. Ne propustite ovu priliku da opremite svoj prostor po povoljnim cijenama.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.