JYSK katalog od 09.03. do 22.03.

Ističe: 22.03.

Sniženje do: 70%

Predstavljamo vam najnoviji Jysk katalog koji traje od 09.03. do 22.03. Jysk je skandinavski lanac za opremanje enterijera i eksterijera s dugogodišnjim iskustvom u pružanju visokokvalitetnih proizvoda za vaš dom. U ovom katalogu možete uživati u sniženju do 70%, a posebno izdvajamo sniženje od 37% na vrtni namještaj. Bez obzira tražite li novi kauč, stolice, ormariće ili nešto drugo, Jysk nudi širok izbor proizvoda za vaš dom.

Ne propustite ni posebnu akciju “Zeleni dani” koja traje od 09.03. do 12.03. i donosi sniženja na proizvoda za opremanje doma do 70%. To je prilika da unaprijedite svoj dom s novim jastucima, dekama, posteljinom ili nekim drugim proizvodom iz Jysk asortimana. U Jysk radnjama možete pronaći širok izbor proizvoda za opremanje enterijera i eksterijera, poput kauča, stolica, ormarića, rasvjete, tepiha, zavjesa i još mnogo toga.

Jysk se ističe svojom kvalitetom proizvoda i pristupačnim cijenama, a upravo to možete pronaći u njihovom novom katalogu koji traje od 09.03. do 22.03. Sniženja u katalogu kreću se do 70%, što je izvrsna prilika da unaprijedite svoj dom po povoljnim cijenama.

Posjetite naš portal cjenoteka.ba i pregledajte katalog Jysk za ovaj period. Uživajte u fantastičnim ponudama i osvježite svoj dom po povoljnim cijenama. Ne propustite ovu priliku da ostvarite značajne uštede i ispunite svoje želje za uređenjem vašeg doma uz Jysk.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.