Kupi online

Izdvojeni proizvodi sa garantovano najnižom cijenom

Garantovano najniža cijena by Cjenoteka.ba

Za Vas smo pronašli proizvode sa najnižom cijenom u Bosni i Hercegovini i predstavili ih na jednom mjestu. Uštedite vrijeme i brže donesiti odluku o kupovini. 

Svakodnevno pretražujemo sve web shopove u Bosni i Hercegovini i upoređujemo cijene proizvoda kako bi Vam na jednom mjestu predstavili sve najniže cijene. Cilj nam je napraviti najveću bazu proizvoda sa najnižom cijenom na tržištu kako bi Vama olakšali donošenje odluke o kupovini.

Pored svake izdvojene ponude je prikazan datum ažuriranja cijene, ali cjenoteka.ba ne može garantovati da će prikazana cijena biti dugoročno dostupna. Cjenoteka.ba nije u vlasništvu niti zavisi od bilo kojeg web shopa čiji proizvodi su prikazani.

Ukoliko ste neki od prikazanih proizvoda pronašli po nižoj cijeni, kontaktirajte nas kako bi pomogli i drugim da uštede pri kupovini.

Najnoviji katalozi stižu na Vaš mail

Za maksimlanu uštedu, najnoviji katalozi stižu na Vašu mail adresu.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.