Fortuna marketi akcija od 03.05. do 07.05.

Ističe: 07.05.

Sniženje do: 20%

Fortuna marketi akcija od 03.05. do 07.05 donosi super uštede. Sada možete uštedjeti novac i kupiti sve što Vam je potrebno za Vaš dom. Uz jaja, čokoladu za kuhanje, maslac, vrhnje za kuhanje, juneći but, Tuborg pivo i vino marke Vranac, možete pripremiti razna jela i uživati u svojim omiljenim pićima. Ne propustite ovu sjajnu priliku za uštedu novca i nabavku kvalitetnih proizvoda.

Fortuna marketi akcija od 03.05. do 07.05: Pregled proizvoda i popusta

Fortuna marketi su se odlučili za novu akciju od 03.05. do 07.05. u kojoj možete pronaći sjajne ponude za svoj dom i kuhinju. U ovom članku ćemo Vam predstaviti proizvode koji su na popustu te opisati svaki od njih. Uz ovaj pregled proizvoda i popusta možete uštedjeti novac i pronaći sve što Vam je potrebno za Vaš dom.

Prehrambeni proizvodi

Jaja 10/1 – 3,35KM

Jaja su vrlo važan sastojak u svakoj kuhinji. U Fortuna marketima možete pronaći jaja u pakiranju od 10 komada po cijeni od 3,35KM. To je popust od 10% u odnosu na redovnu cijenu. Jaja su odličan izvor proteina i hranjivih tvari koje su važne za zdravu prehranu.

Čokolada za kuhanje 200g, Kandit – 2,00KM

Čokolada za kuhanje vrlo je popularan sastojak u mnogim kuhinjama. U Fortuna marketima možete pronaći čokoladu za kuhanje marke Kandit po cijeni od 2,00KM za pakiranje od 200 grama. To je popust od 20% u odnosu na redovnu cijenu. Ova čokolada je savršena za pripremu kolača, torti, pa čak i raznih sladoleda.

Mliječni program

Maslac 200g, Vitalis – 3,85KM

Maslac je važan sastojak mnogih jela i kolača. U Fortuna marketima možete pronaći maslac marke Vitalis po cijeni od 3,85KM za pakiranje od 200 grama. To je popust od 15% u odnosu na redovnu cijenu. Maslac marke Vitalis poznat je po svojoj kvaliteti i okusu.

Vrhnje za kuhanje 500ml, Vitalia – 3,45KM

Vrhnje za kuhanje je nezamjenjiv sastojak u mnogim jelima. U Fortuna marketima možete pronaći vrhnje za kuhanje marke Vitalia po cijeni od 3,45KM za pakiranje od 500 mililitara. To je popust od 10% u odnosu na redovnu cijenu. Vrhnje za kuhanje marke Vitalia je vrlo kvalitetno i izvrsno za pripremu raznih jela.

Meso i prerađevine od mesa

Juneći but kg – 18,50KM

Juneći but je vrlo ukusno i kvalitetno meso koje se može pripremiti na mnogo načina.

U Fortuna marketima možete pronaći juneći but po cijeni od 18,50KM po kilogramu. To je popust od 15% u odnosu na redovnu cijenu. Juneći but je izvrsno za pripremu gulaša, pečenja i drugih jela koja će učiniti Vaš obrok posebnim.

Pića

Pivo 0,33l, Tuborg – 1,35KM

Pivo je jedno od najpopularnijih pića u Bosni i Hercegovini. U Fortuna marketima možete pronaći Tuborg pivo po cijeni od 1,35KM za pakiranje od 0,33 litre. To je popust od 10% u odnosu na redovnu cijenu. Tuborg pivo ima prepoznatljiv okus koji će zadovoljiti Vaše osjetila.

Vino crno 1l, Vranac – 4,95KM

Vino je idealno piće za sve ljubitelje vina. U Fortuna marketima možete pronaći crno vino marke Vranac po cijeni od 4,95KM za bocu od 1 litre. To je popust od 20% u odnosu na redovnu cijenu. Vino marke Vranac je vrlo kvalitetno i ima prepoznatljiv okus.

 

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.