FIS akcija od 14.03. do 23.04.

Ističe: 23.04.

Sniženje do: 30%

FIS akcija koja se održava od 14.03. do 23.04. donosi nam fantastične ponude i sniženja koje ne smijemo propustiti. Bez obzira na to da li tražite odjeću, posuđe, alate ili druge proizvode, ovaj popusti su idealna prilika za uštedu novca. Pridružite se našoj avanturi u potrazi za najboljim ponudama i iskoristite ove odlične cijene.

FIS akcija od 14.03. do 23.04 – Odlične ponude koje ne smijete propustiti!

Na odjelu tekstila fantastične cijene

Muska piđama – 4,95KM

Za sve muškarce koji traže udobne i kvalitetne pidžame, FIS akcija nudi izvrsne cijene. Muška pidžama koja je inače koštala 9,95KM, sada je snižena na samo 4,95KM. Ova pidžama ima moderan dizajn i izrađena je od kvalitetnog materijala, što je čini izvrsnim izborom za sve koji žele osjećaj udobnosti tijekom noći.

Ženska pidžama – 9,95KM

Ako tražite kvalitetnu žensku pidžamu koja će vas ugrijati tijekom hladnih noći, pogledajte ponudu u okviru FIS akcije. Ženska pidžama koja je inače koštala 14,95KM, sada je snižena na 9,95KM. Ova pidžama je izrađena od kvalitetnog materijala koji osigurava udobnost i toplinu.

Set posuđa po akcijskoj cijeni

Garnitura posuđa, set 7/1, aluminij sa granitnim premazom, dostupno u više boja – sniženo sa 165KM na 123,9KM

Ako ste u potrazi za kvalitetnim posuđem po povoljnoj cijeni, ovaj set posuđa je idealan izbor za vas. FIS akcija nudi set od sedam komada posuđa, izrađenog od aluminija s granitnim premazom. Ovaj set je snižen sa 165KM na samo 123,9KM, što predstavlja uštedu od preko 25%. Set je dostupan u više boja, pa možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara.

Mašine i alati na super sniženju

Motorna pila, snižena sa 249,90KM na 189KM

Za sve majstore i one koji se bave obradom drveta, ovaj popust na motornu pilu je prava prilika za uštedu novca. Motorna pila koja je inače koštala 249,90KM, sada

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.