dm katalog od 15.03. do 29.03.

Ističe: 29.03.

Sniženje do: 50%

dm katalog od 15.03. do 29.03. donosi mnogo novih proizvoda i povoljnosti u dm drogerie markt trgovinama. Ovaj katalog je vaš vodič za kupovinu u dm-u za sljedeće dvije sedmice. U nastavku pročitajte šta vas sve očekuje u dm-u ovog mjeseca. Stigao je novi dm drogerie markt katalog od 10.5. do 23.5.. Novi dm drogerie markt katalog možete pogledati ovdje.

dm katalog od 15.03. do 29.03.-0002 dm katalog od 15.03. do 29.03.-0003 dm katalog od 15.03. do 29.03.-0004

dm drogerie markt je jedna od najpopularnijih drogerija u Bosni i Hercegovini koja nudi širok izbor kozmetičkih proizvoda, parfema, krema za lice i tijelo te mnogih drugih proizvoda za njegu i ljepotu. Njihov najnoviji katalog, koji traje od 15.03. do 29.03., donosi brojne popuste i pogodnosti za sve kupce.

Za one koji su u potrazi za novim proizvodima za njegu kože lica, dm katalog ima nekoliko izvrsnih proizvoda. Kreme za lice raznih brendova su dostupne po povoljnim cijenama, a također su u ponudi i razni proizvodi za njegu kože tijela. Također, ljubitelji prirodne kozmetike mogu pronaći razne organske proizvode u dm katalogu.

Parfemi su uvijek popularni među kupcima drogerija, a dm nudi širok izbor parfema za muškarce i žene po pristupačnim cijenama. Kupci također mogu pronaći mnogo drugih proizvoda poput dezodoransa, losiona za tijelo i ostalih proizvoda za njegu.

Za ljude koji vole šminku, dm katalog donosi brojne proizvode poput rumenila, maskara, olovaka za oči i sjajila za usne. Dostupni su i proizvodi za njegu obrva i trepavica, kao i četkice i spužvice za nanošenje šminke.

Kupci koji se brinu o svom zdravlju i dobrobiti također mogu pronaći mnoge proizvode u dm katalogu. Tu su multivitamini, minerali, dodaci prehrani, pa čak i proizvodi za mršavljenje.

S obzirom na to da je dm katalog aktivan samo od 15.03. do 29.03., savjetujemo svim kupcima da iskoriste ovu priliku i posjete dm drogerie markt trgovine u tom razdoblju. Tamo će pronaći veliki izbor kozmetičkih proizvoda, parfema, krema za lice i tijelo, proizvoda za njegu kose i još mnogo toga, po povoljnim cijenama. Također, kupci mogu ostvariti popuste i besplatne proizvode uz kupovinu određenih proizvoda. Posjetite dm drogerie markt trgovine i iskoristite ovu izvrsnu priliku za kupovinu kvalitetnih proizvoda za njegu i ljepotu.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.