dm Gratis ponuda od 01.03. do 14.03.

Ističe: 14.03.

Sniženje do: 50%

Dobro došli na cjenoteka.ba, vrhunski web portal za sve vaše potrebe jeftinije kupovine. Sa zadovoljstvom najavljujemo dolazak novog dm GRATIS kataloga, jednog od najpopularnijih beauty shopova u regiji. Ovaj katalog vrijedi od 01.03. do 14.03.2023, a prepun je nevjerovatnih ponuda i popusta koje ne želite da propustite. Ako tražite odlične GRATIS ponude za kozmetičke proizvode, onda je dm Gratis katalog pravo mjesto.

Neke od fantastičnih ponuda koje možete pronaći u dm katalogu su:

  • Yasenika skinage kolagen 500ml 2+1GRATIS: Nabavite tri bočice ovog popularnog suplementa kolagena po cijeni dijve.
  • Libresse goodnight higijenski ulošci  2+1 GRATIS: Opskrbite se higijenskim ulošcima uz ovu fantastičnu ponudu u kojoj ćete po cijeni od dva dobiti tri pakovanja.
  • Poklon za planer proizvoda za jednostavno njegu lica: Kupite bilo koji Simple proizvod za njegu lica i primite planer na poklon na blagajni.
  • I još mnogo dm Gratis ponuda!

Ne propustite priliku da iskoristite ove fantastične dm prodajne cijene i besplatne ponude. Posjetite cjenoteka.ba da prelistate dm Gratis katalog i krenete u kupovinu već danas!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.